Demi Moore, dezvăluiri incendiare! Cu cine a făcut sex în trei și cum și-a înșelat primul soț chiar înainte de nuntă

15 noiembrie 2022 11:03   Vedete internaționale

Demi Moore, una dintre cele mai de succes actriţe din perioada anilor '90, a fost mereu cunoscută drept un sex-simbol la Hollywood. Ajunsă la vârstă de 60 de ani, celebra brunetă a făcut câteva dezvăluiri intime șocante despre trecutul ei.

După ce a încins ecranele în filmul „Striptease”, celebra actriță pare să fi dus o viață și mai picantă decât personajul pe care l-a interpretat în pelicula apărută în 1996.

Viaţa ei personală a fost mediatizată, în special căsătoriile cu actorii Bruce Willis şi Ashton Kutcher. Demi Moore nu a fost niciodată timidă atunci când vine vorba despre aventurile ei sexuale. Mai mult, vedeta are câteva povești uluitoare.

Demi Moore a făcut sex cu un alt bărbat înainte de nuntă

Potrivit mai multor publicații de peste ocean, Demi s-a bucurat de o „noapte sălbatică de sex" cu actorul Paul Carafotes, cu o seară înainte de nunta cu primul ei soț, Freddy Moore, în 1981.

Cu câteva ore înainte de a se căsători pentru prima oară, actrița s-a cățărat pe o scară de evacuare în caz de incendiu. Ulterior a intrat pe fereastra din bucătărie pentru a avea parte de „o ultimă partidă" cu actorul din Fight Club, conform Dailystar.co.uk.

„Cred că ea a vrut doar să aibă o ultima partidă înainte de a se căsători. Era o fată frumoasă de 18 ani. Eram la Hollywood pentru un film și petreceam împreună. Eram tineri, ne distram mult.

Nimeni nu-ți dă o carte care sa-ți spună cum trebuie să te comporți. Dar cu siguranță nu credeam că va urca pe acea scară de incendiu”, a precizat Paul Carafotes, în legătură cu episodul picant din trecutul lui Demi Moore.

Demi Moore a făcut sex în trei, în timpul căsătoriei cu Ashton Kutcher

În timpul căsniciei cu Ashton, Demi a mărturisit în cartea sa Inside Out că l-a pus pe actor pe primul loc și a fost de acord cu fantezia lui de a permite unei alte femei să intre în dormitorul lor pentru a condimenta lucrurile.

„L-am pus pe primul loc. Așa că atunci când și-a exprimat fantezia de a aduce o a treia persoană în patul nostru, nu am spus nu. Am vrut să-i arăt cât de tare și distractivă aș putea fi”, a explicat Demi Moore.

Actrița a precizat că regretă decizia și consideră că acesta a fost unul din motivele pentru care soțul ei a înșelat-o ulterior. Demi a fost căsătorită cu actorul Ashton Kutcher timp de opt ani. Cei doi s-au despărțit în 2013.

Vedeta a mai fost măritată cu Bruce Willis și Freddy Moore. Alături de starul din „Die Hard” are trei fiice: Rumer, Scout şi Tallulah.

Actrița şi-a făcut debutul în film în 1981. Rolul din "Fantoma mea iubită", pelicula cu cele mai mari încasări din acel an, i-a adus o nominalizare la Globul de Aur.  În 1996, Demi Moore a dat lovitura, devenind la acea vreme cel mai bine plătită actriţă din istoria filmului. Pentru rolul din "Striptease", vedeta a primit 12,5 milioane de dolari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe