Dieter Brummer, actorul din "Home and Away", găsit mort în casă! Avea 45 de ani

26 iulie 2021 12:14   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Doliu în lumea filmului! Actorul australian Dieter Brummer, cel mai cunoscut pentru interpretarea personajului lui Shane Parrish în Home and Away, a murit la vârsta de 45 de ani. Actorul a fost găsit mort de polițiști sâmbătă după-amiază în Glenhaven, Sydney. Moartea sa nu este considerată suspectă.

Într-o declarație făcută luni, 26 iulie, familia lui Brummer a spus: „L-am pierdut sâmbătă dimineață pe Dieter cel frumos, talentat, amuzant, complicat și iubit”. El a lăsat o groapă masivă în viața noastră și lumea noastră nu va fi niciodată aceeași. Gândurile noastre se adresează tuturor celor care l-au cunoscut, l-au iubit sau au lucrat cu el de-a lungul anilor. Vă mulțumim că ne respectați confidențialitatea în acest moment cumplit. ”

Brummer s-a alăturat distribuției din Home and Away în 1992. El a devenit un favorit al fanilor în timpul petrecut în spectacol, cu personajul său deosebit de iubit pentru romantismul său cu Angel, interpretat de Melissa George, potrivit The Guardian.Brummer a fost nominalizat la premiile Logie la categoria „cel mai popular actor” pentru interpretarea sa la Home and Away, pe care a câștigat-o în 1995 și 1996 și a fost votat de două ori „prințul serialelor” de către cititorii revistei Dolly. 

Mai multe