Dita Von Teese a făcut baie aproape goală, într-un „pahar cu șampanie”! Imagini interzise cardiacilor

28 iunie 2024 13:12   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Dita Von Teese (51 de ani) a oferit un spectacol de neuitat zilele trecute, la Săptămâna Modei de la Paris. Celebra dansatoare burlesque a deschis show-ul designerului Alexis Mabille cu o apariție provocatoare. Focoasa brunetă a făcut baie aproape goală, într-un pahar uriaș plin cu o spumă care semăna cu șampania.

Vedeta americană, care se laudă cu o avere de 16 milioane de dolari, și-a dat jos sutienul la un moment dat și a rămas doar în chiloți tanga strălucitori, în timp ce a dansat seducător pentru spectatori. Recent, Dita Von Teese a dezvăluit secretul frumuseții sale: doarme doar pe spate. Actrița a mărturisit că acest lucru o ajută să nu facă riduri, relatează tabloidul britanic Daily Mail

„Închid ochii și meditez. Dorm cu palmele în sus, astfel încât să-mi țină umerii pe spate. Uneori mă mișc noaptea, dar am un somn ușor, așa că mă trezesc repede și îmi corectez poziția.”, a dezvăluit dansatoarea, în podcastul Dumb Blonde. De asemenea Dita Von Teese a spus că folosește cremă cu protecție solară de fiecare dată când iese din casă: „Unele riduri le am de la soare, acelea sunt pentru totdeauna!”.

Pentru a se menține în formă, Von Teese ține o dietă vegană pe tot parcursul zilei. „Dacă am de gând să mănânc o proteină animală, o fac noaptea.Motivul? Practic, nutriționistul mi-a spus că în acest mod voi avea mai multă energie.”, a explicat vedeta, în urmă cu ceva timp. De asemenea, Dita are grijă să nu mănânce produse procesate și se ține departe de zahăr și mâncare de tip fast-food.

Dita Von Teese a devenit celebră în perioada căsniciei sale cu controversatul rocker Marilyn Manson (55 de ani). Cei doi au divorțat în 2007. În prezent, ea este într-o relație cu Adam Rajcevich.

Mai multe