Fiica lui Cindy Crawford, fără sutien pe covorul roșu! Kaia Gerber fost în centrul atenției

17 octombrie 2022 10:05   Vedete internaționale

Kaia Gerber (21 de ani) și celebra sa mamă, supermodelul Cindy Crawford (56 de ani) seamănă ca două picături de apă!

Citește și: Ce funduleț obraznic are fiica lui Cindy Crawford! Kaia a făcut spectacol la plajă

Sâmbătă, tânăra a fost o apariție răvășitoare pe covorul roșu de la Academy Museum Gala, din Los Angeles. Kaia a ales să poarte o rochie transparentă, din colecția anului viitor a brandului Alaïa Illusion, în culorile vișiniu și negru. Manechinul, care are o avere de 3 milioane de dolari, a renunțat la sutien pentru această ținută inedită. Rochia a avut o fustă tip sirenă, drapată, iar partea de sus a fost formată dintr-o helancă neagră, transparentă.

Vezi și: Cindy Crawford, alături de mama și de fiica ei. Frumusețea chiar n-are vârstă!

Kaia Gerber a avut o coafură care amintește de cea a mamei sale

Cu părul lăsat lejer pe spate, coafură care amintește de anii de glorie ai mamei sale, Kaia Gerber parcă ne-a întors în timp, demonstrându-ne că este leită lui Crawford. Nu este de mirare că și ea are o carieră de succes în lumea modellingului, călcându-i pe urme lui Cindy. Kaia a debutat în acest domeniu la 15 ani, iar de atunci a prezentat pentru cele mai mari case de modă din lume.

Te-ar putea interesa și: Fiica lui Cindy Crawford, cu sânul la vedere pe podium!

La sfârșitul anilor ’80 și începutul anilor ’90, Crawford a putut fi observată în mod regulat pe podiumurile din Paris, fiind muză pentru fondatorul casei de modă  Alaïa Illusion, Azzedine Alaïa, purtând adesea ținutele negre (semnătură ale designerului_, care îmbrățișează silueta, și a căror influență poate fi simțită puternic în munca lui Mulier astăzi. Crawford și Gerber împărtășesc în mod clar o apreciere reciprocă pentru Alaïa. Ele au participat la vernisajul unei expoziții dedicate lucrării sale la Paris anul trecut, relatează Vogue.

Iată și: Ce mult îşi mai copiază mamele! Fiicele divelor de la Hollywood, sosii fidele

Totuși, în timp ce look-ul lui Gerber pentru această ocazie ar fi fost mai mult decât potrivit unui supermodel din anii '90 , Kaia a adus-o în 2022, cu stilul ei minimalist, îmbinând trecutul cu prezentul. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Mai multe