Fiica lui Michael Jackson crede că tatăl ei a fost ucis! Primul interviu acordat de adolescentă

25 ianuarie 2017 7:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Paris Jackson (18 ani) crede cu tărie că tatăl ei a fost ucis în 2009 și că totul a fost o „înscenare”. Adolescenta a mărturisit că Michael Jackson lăsa de înțeles că anumiți oameni îi voiau răul. Ea a făcut aceste declarații șocante în primul ei interviu oficial, pe care l-a acordat revistei Rolling Stone.

Paris Jackson a declarat că celebrul ei tată a fost omorât. De semenea, adolescenta a făcut o serie de declarații șocante. Ea susține că a vrut să se sinucidă după ce a fost violată de mai multe ori, pe vremea când era copil, potrivit Daily Mail

Tânăra de 18 ani crede că moartea tatălui ei a fost o înscenare: „Dădea adesea de înțeles că este urmărit și că există oameni care îi vor răul. La un momentat ne-a și spus că va veni ziua când îl vor ucide. Sună ca o teorie a conspirației, dar toate dovezile indică asta. Familia și fanii lui adevărați știu foarte bine asta. Totul a fost o înscenare”. 

Paris avea doar 11 atunci când Michael Jackson s-a stins din viață, în 2009, după ce a suferit un atac de cord. Motivul ar fi fost o doză mortală de medicamente. Doctorul personal al artistului, Conrad Murray, a fost condamnat mai târziu pentru omor din imprudență. Paris Jackson îl învinovățește pe Murray, dar crede că ceva mult mai sinistru a dus la moartea tatălui ei și vrea ca cei vinovați să plătească. 

Mai multe