Fiul lui Alain Delon, de urgență la spital! Actorul este îngrijorat pentru sănătatea tânărului

3 septembrie 2020 18:28   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Alain Delon este îngrijorat pentru că fiul său, Alain-Fabien Delon, a fost internat de urgență în spital. Băiatul cel mic i-a făcut mereu probleme.

De parcă nu-i ajungeau problemele lui de sănătate, actorul Alain Delon (84 de ani) este îngrijorat pentru că fiul lui, Alain-Fabien, de 26 de ani, a fost internat de urgență în spital. Chiar băiatul a anunțat acest lucru pe o rețea socială, fără a spune ce anume i s-a întâmplat. Bătrânul Delon este imobilizat pe domeniul lui din Douchy și nu poate să-l ajute cu nimic. Doar își face griji. Încă se resimte după ce a suferit un AVC. Alain-Fabien Delon i-a făcut numai probleme tatălui său, mai ales din cauza dependenței de droguri. Acum s-a mai potolit și este farte mândru că îi seamănă mult celebrului său tată.

Alain Delon împlinește 84 de ani. Viața secretă și marile iubiri ale legendarului actor francez

Alain Delon a paralizat?

A reușit să-l scape de dependența de droguri

Alain Delon şi fosta sa parteneră de viaţă, Rosalie Van Breeman, s-au înfruntat prin tribunale pentru a obţine custodia fiului lor Alain Fabien. Titanul cinematografiei franceze, Alain Delon, s-a bătut ca un leu şi a obţinut în cele din urmă custodia băiatului. Băiatul a fost crescut mai mult de mama lui, olandeza Rosalie Van Breeman, care a fost disperată când el a devenit dependent de droguri. L-a internat într-o clinică de dezintoxicare din Amsterdam, de unde a fugit. Alain Fabien nu a suportat metodele dure de educaţie ale mamei sale, care s-a recăsătorit cu bancherul Roberto Agostinelli. El a declarat în instanţă că preferă să trăiască împreună cu celebrul lui tată, în Franţa. Alain Delon a fost fericit că băiatul l-a ales pe el şi a a luat măsuri pentru ca să-l dezveţe de narcotice. A apelat la un psiholog și până la urmă a reușit să-l scape de dependența îngrozitoare. Alain Delon a avut o relație cu fotomodelul Rosalie Van Breeman între 1987 și 2002. Din această legătură au rezultat doi copii: Anouschka, născută la 25 noiembrie 1990, şi Alain-Fabien, născut la 18 martie 1994. Starul mai are un fiu, numit Anthony, în vârstă de 55 de ani, rezultat din căsătoria sa cu Nathalie Barthélemy. Alain Delon e îngrijorat că fiul său cel mic a fost internat de urgență în spital

Mai multe