Fostul iubit al Mădălinei Ghenea îi răspunde unui celebru designer care l-a acuzat că i-a copiat show-ul

16 februarie 2017 14:50   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Phillipp Plein (39 de ani) se crede mai cunoscut decât Alexander Wang (33 de ani), unul dintre cei mai apreciați designeri din toate timpurile. Acesta din urmă l-a acuzat pe fostul logodnic al Mădălinei Ghenea că l-a copiat și a venit și cu dovezi în această privință. Plein i-a spus lui Wang că e penibil și că el este la un nivel mult mai înalt.

Pare o glumă, dar e adevărat! Alexander Wang a publicat un filmuleț în care demonstrează că Philip Plein i-a copiat aproape total întreaga punere în scenă a defilării de la Săptămâna Modei de la New York. Astfel, Wang a arătat că Plein a copiat o defilare din 2014. Designerul a fost ironic, dar elegant, fără să-l jignească pe fostul iubit al Mădălinei Ghenea. „Pot să-ți copiez tema?”, a fost întrebarea expusă în filmulețul publicat pe Instagram. “Da, numai să o schimbi puțin, așa încât să nu fie evident că ai copiat”, vine și răspunsul.

În schimb, l-a jignit pe Alexander Wang și i-a spus că defilarea lui nu seamănă cu showul „de Mickey Mouse” făcut de acesta în 2014. De asemena, Philipp Plein a dorit să precizeze că el este la un nivel mult mai înalt ca Alexander Wang, așa că nu se preocupă cu asemenea acuzații: „E absolut ilar cum ai încercat să atragi atenția asupra ta....Data viitoare, fă-ți temele înainte să încerci să te întreci cu mine!”

Mai multe