FOTO Halle Berry a pozat fără sutien în ziua în care a împlinit 53 de ani

14 august 2019 22:55   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Pentru a marca împlinirea vârstei de 53 de ani, Halle Berry s-a gândit să contrazică natura și să arate că și femeie cu prefixul „5” pot fi în continuare sexy și dezinvolte. Actrița a publicat pe contul personal de Instagram o imagine în care apare fără sutien, iar internetul „a luat foc”, într-un sens pozitiv, bineînțeles.

Este cunoscut deja faptul că actrița Halle Berry nu se dă în lături atunci când vine vorba de apariții provocatoare, fiind de fapt o iubitoare înrăită a acestui gen de expunere, dacă luăm în calcul și faptul că „materialul genetic” primit de la natură îi cântă în strună la acest capitol.

În ziua în care vedeta a împlinit 53 de ani, miercuri, 14 august, aceasta și-a celebrat aniversarea prin intermediul unei poze senzuale pe care a împărtășit-o și cu admiratorii ei de pe rețelele de socializare, care ar fi avut măcar îndrăzneala să creadă că dacă a mai adăugat un an la „palmares” asta înseamnă că s-a „cumințit”. Actrița este în continuare extrem de sexy și nu se ferește să arate acest lucru ori de câte ori are ocazia, așa că vâsta este, într-adevăr, doar un număr în cazul ei. 

Îmbrăcată doar într-un tricou mulat, care mai era și ud pe deasupra, inscripționat cu mesajul „Clubul fără sutien”, Halle Berry și-a arătat din nou afinitatea pentru pozele sexy. Vedeta a primit sute de mesaje din partea admiratorilor ei, printre care și alte vedete colege de breaslă și nu numai, care au felicitat-o pe Halle pentru curajul ei, încrederea extraordinare în sine pe care o are și o promovează și nu în cele din urmă pentru frumoasa vârstă la care a ajuns, care, contrar legilor firii, nu și-a pus prea multe amprente asupra chipului sau trupului divei. 

Actriţa a fost căsătorită de trei ori: cu David Justice, între 1993 şi1997, Eric Benét, între 2001şi 2005 şi Olivier Martinez, din 2013 până în 2016. Ea a mai avut o relaţie cu Gabriel Aubry, între 2005–2010. Din relaţia cu Aubry, are o fiică, Nahla, în vârstă de 10 ani. Din căsnicia cu Olivier Martinez, diva are un fiu, Maceo, de 4 ani. 

Mai multe