Frozen de Japonia s-a sinucis! Kanda Sayaka era celebră la nivel mondial

21 decembrie 2021 13:34   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cântăreața japoneză Kanda Sayaka, de 35 de ani, care a fost vocea Annei din filmul Frozen a murit după ce a căzut de la etajul 22 al blocului în care locuia. Poliția investighează cazul.

Actrița și muziciana Kanda Sayaka a fost găsită fără suflare într-o baltă de sânge după ce a căzut din apartamentul său situat la etajul șase al unui bloc din Hokkaido, Japonia. Nenorocirea s-a petrecut la 18 decembrie, în jurul orei 21.40. A fost dusă de urgență la spital, dar toate eforturile medicilor de a o resuscita au fost în zadar.

Kanda- fiica actorului japonez Masaki Kanda, de 70 de ani, și a cântăreței Seiko Matsuda, de 59 de ani – a fost vocea prințesei Anna în versiunea japoneză a filmului ”Frozen” realizat de compania Disney în 2013.

„Ne pare rău să dăm o asemenea veste fanilor. Încă nu putem accepta că nu mai e”, a spus agenția care o reprezenta pe defunctă. Kanda Sayaka urma să se producă în muzicalul ” My Fair Lady” la teatrul din Sapporo, capitala insulei muntoase Hokkaido, unde a murit. Takako Matsu, vocea Elsei din varianta niponă a filmului ”Frozen”, spune că a rămas fără cuvinte după moartea fulgerătoare a colegei sale. Poliția cercetează cazul ca pe o sinucidere, dar nu exclude nici posibiltatea unei crime.

Kanda Sayaka a fost căsătorită cu actorul Mitsu Murata. Nunta lor a avut loc în mai 2017. Însă în decembrie 2019 au divorțat. De atunci, ea nu și-a mai refăcut viața. Kanda a absolvit o școală japoneză din Los Angeles în 1999 și a debutat într-un scurt metraj intitulat ”Bean Cake”, care a cucerit trofeul Palme d'Or, în 2001, la Festivalul de la Cannes, Franța.

Mai multe