Hilaria, soția lui Alec Baldwin, a rupt tăcerea. Femeia care i-a dăruit actorului 6 copii e în stare de șoc

26 octombrie 2021 14:09   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Soția actorului Alec Baldwin, Hilaria, de 37 de ani, a rupt tăcerea. Ea suferă mult din cauza celor întâmplate.

Hilaria, soția lui Alec Baldwin, a rupt tăcerea, după ce actorul, cu averea de 60 de milioane de dolari, a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins, de 42 de ani, și l-a rănit pe regizorul Joel Souza, de 48 de ani, recent, la turnarea westernului ”Rust”. ”Inima mea e cu Halyna, soțul și fiul ei, familia și cei dragi ai lor. Și cu Alec al meu. Nu există cuvinte de spus pentru că e imposibil de descris șocul și durerea unui accident atât de tragic”, a scris ea pe o rețea socială.

Primele imagini cu Alec Baldwin, devastat, după ce a împușcat-o mortal pe tânăra de 42 de ani. Mesaje de susținere, pentru actor

Detalii din ancheta tragediei provocate de Alec Baldwin. Actorul a fost anunțat că arma este sigură

Au împreună șase copii

Alec Baldwin a fost căsătorit cu actrița Kim Basinger (67 de ani) între 1993-2002, căsnicie din care o are pe Ireland. Din anul 2002, starul este însurat cu Hilaria, împreună cu care are 6 copii: Carmen, 8 ani, Rafael, 6 ani, Leonardo, 4 ani, Romeo, 3 ani, Eduardo, 1 an, și  Lucia, născută anul acesta. Hilaria, soția lui Alec Baldwin, a rupt tăcerea, după ce actorul a făcut o crimă la filmări, fără voia sa.

Mai multe