Înainte să ajungă la Festivalul de Film de la Veneția, o actriță a făcut furori cu formele ei, pe plajă!

3 septembrie 2019 9:01   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Chiar dacă a venit toamna de câteva zile, temperaturile din termometre sunt încă foarte ridicate în Europa, iar actrița și cântăreața Farrah Abraham (28 de ani) a ținut să profite de acest lucru. Focoasa blondă s-a bălăcit și s-a plimbat pe malul mării într-un costum de baie miniscul, care i-a evidențiat formele voluptoase.

Controversata Farrah Abraham, care a devenit cunoscută pentru apariția în seria TV „16 and Pregnant” („Gravidă la 16 ani”) în 2009, a fost prezentă la Festivalul de Film de la Veneția. Înainte să-și facă apariția pe covorul roșu, actrița americană s-a dus la plajă și a făcut baie în mare. Fotoreporterii italieni au fost pe fază și au surprins-o pe Farrah Abraham în timp ce se plimba pe malul mării. 

Vedeta a purtat un costum de baie care i-a scos în evidență silicoanele, dar și o pereche de bikini tanga, ce i-au expus posteriorul bombat.

Cine e Farrah Abraham

Farrah Abraham a devenit mamă pe când era adolescentă. Faima i-a adus-o emisiunea care i-a documentat sarcina, „16 and Pregnant”, ca mai apoi să apară în „Teen Mom” („Mamă adolescentă”). De-a lungul anilor, ea a mai apărut și în alte reality show-uri cunoscute, precum „Big Brother” și „Couple Therapy”. De asemenea, Farrah Abraham a cochetat cu actoria, apărând în producțiile „Adam K” și „Axeman 2: Overkill”, ca mai apoi să se apuce de muzică. În 2012, tânăra a scos primul ei album, intitulat „My teenage dream ended”. Mai mult, Farrah Abraham a scos și o carte autobiografică care a purtat același nume ca albumul ei muzical. Cartea ei a ajuns pe lista celor mai bine vândute, realizată de The New York Times.

Citește și

Actrița Bella Thorne, ținută porno la Festivalul de Film de la Veneția! Nu a putut să ascundă nimic

Unde sunt chiloții? Momente jenante pentru trei bombe-sexy la Festivalul de la Veneția

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Mai multe