Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit, după 4 ani de mariaj! Care este motivul

13 ianuarie 2022 9:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorii Jason Momoa şi Lisa Bonet au anunţat că s-au despărţit, de comun acord, după un mariaj de patru ani.

Actorul Jason Momoa este din nou singur, spre bucuria admiratoarelor sale, care nu sunt deloc puține! Totuși, vestea despărțirii de Lisa Bonet i-a întristat pe cei care le admirau celor doi cuplul. 

Jason Momoa şi Lisa Bonet au anunţat că s-au despărţit

Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, Jason Momoa a anunțat că, deşi drumurile lor în căsnicie se despart, dragostea celor doi actori „va continua şi va evolua”. Actorul din  „Aquaman” și Lisa Bonet au doi copii împreună, pe Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha și pe Lola Iolani. Jason a indicat în mesajul său că „aceste vremuri” pe care le trăim ar putea fi motivul separării.

Cu toții am simțit schimbările acestor vremuri care se transformă. Se desfășoară o revoluție (în lume n.r) și familia noastră nu face excepție”, și-a început actorul declarația.

Momoa a explicat că nu consideră că despărțirea dintre el și soția lui reprezintă, în esență, o știre, însă se simte dator să spună adevărul.

Împărtășim acest lucru nu pentru că noi credem că este o știre, ci pentru a ne continua viața cu demnitate și onestitate.

Dragostea dintre noi continuă, evoluând în moduri în care dorește să fie cunoscută și trăită. Ne eliberăm unul pe celălalt pentru a fi ceea ce suntem şi pentru a învăţa să fim. Devotamentul nostru este pentru această lume sacră și pentru copiii noștri”, a mai scris actorul.

Cum s-au cunoscut Jason Momoa și Lisa Bonet

Jason Momoa şi Lisa Bonet, a căror relaţie a început în 2005, s-au căsătorit în 2017. Jason Momoa, în vârstă de 42 de ani, a spus că s-a îndrăgostit prima dată de Lisa Bonet, în vârstă de 54 de ani, după ce a văzut-o în „The Cosby Show”. El era pe atunci un puști și visa la o relație cu Lisa. „De când aveam 8 ani, am văzut-o la televizor și am fost ceva de genul: „Mami, o vreau pe ea”, a glumit actorul, în emisiunea lui James Corden

Jason și Lisa s-au cunoscut într-un club de jazz prin intermediul unor prieteni comuni. „Mi-am dorit întotdeauna să o cunosc și ea a fost regina, întotdeauna”, mai spunea actorul.

Lisa Bonet a mai fost căsătorită cu Lenny Kravitz, împreună cu care are o fiică, actrița Zoe Kravitz, în vârstă de 33 de ani.

Mai multe