Jennifer Aniston vrea să își scrie memoriile și să dezvăluie totul despre triunghiul amoros cu Angelina și Brad

14 octombrie 2020 15:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Se pare că Jennifer Aniston își scrie memoriile. Noua carte ar putea spune totul despre triunghiul ei amoros alături de fostul Brad Pitt și Angelina Jolie.

O sursă apropiată de actriță a dezvăluit că Jennifer lucrează la memoriile sale: „A păstrat jurnale de-a lungul vieții sale de adult. Este doar o chestiune de ea și de reprezentanții ei, care decid momentul potrivit pentru a lansa cartea." În această carte, ea ar putea dezvălui totul despre relația Angelinai Jolie cu Brad Pitt. Zvonurile de la acea vreme spuneau că bruneta i l-a furat pe actor și că Jennifer ar fi aflat din tabloide că cei doi sunt împreună.

Luna trecută, Jennifer a recunoscut că aproape a renunțat la industria cinematografică după ce un singur loc de muncă i-a „stors toată energia”, relatează The Sun.

Actrița a spus: "A fost după un rol pe care după ce l-am terminat mi-am spus:" Ei, asta a fost cu adevărat ceva ... care mi-a stors toată viața din mine. Și nu știu dacă asta mă interesează să fac. " Deși nu a numit proiectul care aproape a făcut-o să părăsească industria, a spus că a avut loc înainte de The Morning Show.

În aceeași perioadă, Jen s-a reîntâlnit și cu fostul ei soț, Brad Pitt, pentru Fast TImes at Ridgemont High. O sursă a declarat pentru Us Weekly: „Toată lumea, inclusiv Brad și Jen, s-au simțit foarte bine citind împreună scenariul Fast Times at Ridgemont High și s-au bucurat să se revadă".

Mai multe