Legătura secretă dintre Pamela Anderson și Vladimir Putin

25 februarie 2022 12:20   Vedete internaționale

Pamela Anderson este una dintre cele mai dorite femei din lume, datorită corpului său atrăgător. Vedeta a avut de-a lungul timpului relații cu diferiți oameni influenți, iar o declarație făcută de fostul iepuraș Playboy, privind o legătură cu Putin, a stârnit curiozitate.

Sexy Pamela Anderson

Actrița sexy este apreciată pentru calitățile sale fizice de care este foarte mândră. De asemenea, Pamela Anderson, a atras mereu atenția asupra vieții sale private, mai ales a legăturilor cu diferiți bărbați.

Actrița, în urmă cu câțiva ani, a făcut câteva declarații ce au stârnit curiozitate

În timpul unui interviu oferit în emisiunea "Piers Morgan's Life Stories", în 2018, Pamela Anderson a vorbit despre legătura pe care a avut-o cu preşedintele rus, Vladimir Putin. De asemenea, vedeta a ținut să precizeze că ea a făcut primul pas în abordarea președintelui. Pamela Anderson a declarat că motivul pentru care a discutat cu Putin în 2015 este întemeiat.

“I-am scris şi l-am rugat să oprească importul de produse realizate din foci, deoarece reprezenta 95% din piaţă şi putea opri vânătoarea focilor în Canada. Acesta a fost scopul meu, iar Putin a fost de acord cu mine. De fapt, a făcut ilegal importul de produse realizate din foci în ţara lui”, a spus Pamela.

Fostul iepuraș a mai lăsat să se înțeleagă că a avut o relație și cu co-fondatorul WikiLeaks Julian Assange.

 „Noi doi vorbim despre lumea întreagă. El e un profesor foarte bun. Julian este una dintre persoanele mele preferate. E un refugiat. Probabil cel mai cunoscut refugiat al vremurilor noastre…‟, a declarat ea în revista People, conform clickpentrufemei.ro.

Relațiile Pamelei Anderson

Pamela Anderson avea 28 de ani când s-a căsătorit prima oară cu Tommy Lee, bateristul trupei rock Mötley Crüe. Pe 19 februarie 1995 şi după doar 96 de ore de când se cunoscuseră, cuplul anunţa că s-au căsătorit într-o ceremonie intimă la care au participat doar câţiva prieten. Actriţa a mai avut doua relații serioase, prima oară cu modelul masculin Marcus Schenkenberg, iar apoi cu rockerul Kid Rock (Robert J. Ritchie). De primul s-a despărţit în 2001, iar de cel de-al doilea în 2003.

Trei ani mai târziu, Pamela Anderson, s-a recăsătorit cu Kid Rock la bordul unui iaht care naviga în largul coastei localităţii franceze Saint Tropez.

Ea s-a măritat apoi cu producătorul muzical Rick Salomon de două ori, prima dată în 2007, apoi din nou în 2013. Următorul ei soţ a fost Jon Peters, cu care Pamela s-a căsătorit în ianuarie 2020. Pamela Anderson a anunţat că va divorța și de cel de-al cincilea soţ, Dan Hayhurst.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Mai multe