Unde s-a mutat Pamela Anderson după ce a divorțat de al cincilea soț

Ultima actualizare:

Pamela Anderson s-a mutat din Canada înapoi în California, SUA, după ce a dat divorț de al cincilea soț. Preferă să trăiască împreună cu cei doi copii ai ei, dacă nu are noroc în dragoste.

Pamela vrea să stea lângă cei doi fii ai ei, Dylan (stânga) și Brandon (dreapta)
Pamela vrea să stea lângă cei doi fii ai ei, Dylan (stânga) și Brandon (dreapta)

Actriţa Pamela Anderson (54 de ani) s-a mutat din Canada înapoi în California, SUA, după ce a dat divorț de al cincilea soț, fostul muncitor în construcţii Dan Hayhurst (41 de ani), care i-a fost bodyguard. Ea a locuit împreună cu acesta în Insula canadiană Vancouver din decembre 2020, când s-au căsătorit, și până săptămâna trecută, când s-a întors în Malibu, pentru a fi lângă cei doi fii ai ei, Brandon, de 25 de ani, şi Dylan, de 24 de ani.

A divorțat după 13 luni

Pamela a dat divorț de Dan Hayhurst după numai 13 luni de căsnicie. Ea a explicat că a decis să renunțe la el, fiindcă nu era omul viselor sale. Era un tip ”aspru”, nu avea grijă de ea. Și-a dat seama, după ce s-au cunoscut mai bine, că erau potriviți, că nu aveau nimic în comun. A fost doar un partener de pandemie!

Își scosese casa la vânzare

După ce s-a măritat, Pamela și-a scos casa din Malibu la vânzare. Din fericire, nu s-a vândut în acest timp. A vrut apoi să o închirieze cu 50.000 de dolari, dar nici așa nu a găsit client. Așa că i-a fost ușor să revină în casa ei, pentru a fi aproape de cei doi fii, rezultați din căsătoria ei cu Tommy Lee, muzician şi membru fondator al trupei de heavy metal Mötley Crüe, care a durat între 1995 şi 1998.

Numai căsnicii ratate

Între 2007-2008 și între 2014-2015, Pamela a mai fost căsătorită cu Rick Solomon (53 de ani) şi între 2006 şi 2007 cu Kid Rock (50 de ani). Actrița a mai fost măritată cu Jon Peters o scurtă perioadă în ianuarie 2020. Pamela Anderson s-a mutat din Canada înapoi în California, SUA, pentru a sta lângă cei doi copii ai ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net