Lindsay Lohan s-a convertit la religia islamică: „M-am regăsit”

16 ianuarie 2017 9:38   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Dacă ar fi să ne luăm după conturile de socializare ale roșcatei, putem afirma că aceasta s-a convertit la religia islamică. Lindsay Lohan (28 de ani) s-a mutat în Dubai și, după spusele ei, se află într-o perioadă de „reînoire a propriei persoane”.

Lindsay Lohan a declarat că se regăsește în religia islamică și că cei mai buni prieteni ai ei i-au recomandat să citească Coranul, relatează metro.co.uk

„Mi-a deschis multe uși, din punct de vedere spiritual. M-am regăsit”, a declara actrița, la un post de televiziune din Turcia. De ceva timp, Lindsay este foarte implicată în ajutorarea refugiaților din Abu Dhabi și Siria. 

În august, roșcata a ieșit dintr-o relație abuzivă și a decis să-și schimbe viața. Fostul ei logodnic, miliardarul rus Egor Tarabasov, o bătea. După ce paparazzi i-au surprins certându-se, actrița a pus capăt relației și și-a văzut de viață. Acum, Lindsay Lohan pare că vrea să se reinventeze complet. De când s-a mutat în Dubai, roșcata și-a șters toate pozele de pe Instagram și a lăsat doar mesajul „Alaikum salam”. 

Mai multe