Lux și rafinament, la Festivalul de la Cannes! Iată care au fost cele mai frumoase ținute

15 mai 2024 13:30   Vedete internaționale

Marți s-a dat startul celei de-a 77-a ediție a mult așteptatului Festival de Film de la Cannes. A fost „ploaie” de vedete pe covorul roșu de la Palais des Festivals, în prima zi a evenimentului. Divele au strălucit în rochii de gală care mai de care mai ravisante.

Heidi Klum a purtat o rochie roșie, la Cannes 2024

Heidi Klum (50 de ani) a făcut furori la premiera filmului „Le Deuxième Acte” („Al doilea act”). Fotomodelul de origine germană a optat pentru o rochie de prințesă cu un decolteu generos, care i-a scos în evidență picioarele lungi. Ținuta de culoare vișinie, semnată de Saiid Kobeisy, a fost una dintre cele mai lăudate apariții de pe covorul roșu. Heidi, care se laudă cu o avere de 160 de milioane de dolari, și-a coafat părul în bucle lejere, iar drept accesorii a ales să poarte doar o pereche de cercei argintii.

Léa Seydoux (38 de ani) a strălucit, la propriu, într-o rochie argintie din paiete, de la Louis Vuitton. Ținuta „orbitoare” cu umeri lăsați i-a venit ca turnată, iar actrița franceză a asortat-o unei perechi de sandale argintii. La gât, superba blondă, care deține o avere de 8 milioane de dolari, a purtat un lanț Fossils din aur alb cu safir.

Tatiana Korsakova (42 de ani) a captivat atenția tuturor, atunci când a pășit pe covorul roșu de la Cannes. Actrița de origine rusă a optat pentru o rochie de culoare verde, din catifea, care i-a evidențiat silueta fără cusur. Tatiana și-a prins părul blond într-un coc, iar ansamblul a fost completat de bijuterii cu diamante verzi și albastre, dar și de un machiaj clasic care a amintit de epoca de aur a Hollywoodului – tuș negru dramatic la ochi și un ruj roșu-aprins.

Helena Christensen a fost cea mai decoltată

Helena Christensen (55 de ani) a arătat precum o mireasă, la Festivalul de Film de la Cannes. Fostul supermodel de origine daneză, care are o avere de 25 de milioane de dolari, a ales să poarte o rochie albă și vaporoasă, cu un decolteu amețitor. Ținuta elegantă a fost completată de bijuterii de lux din noua colecție Pomellato – un lanț din aur alb cu 2.000 de diamante cu o piatră centrală de culoare verde și cercei asortați.

Paola Turani (36 de ani) a mizat pe culoarea neagră, pentru acest eveniment prestigios. Vedeta de origine italiană a întors toate privirile, într-o rochie transparentă fără bretele, de la Rahul Mishra. Ținuta cu strasuri aplicate i-a lăsat la vedere picioarele lungi. Bruneta a completat ansamblul elegant cu o pereche de sandale negre, iar drept bijuterii a ales un lanț și cercei argintii cu diamante.

Elena Lenina, îmbrăcată ca la circ

Rusoaica Elena Lenina (45 de ani) a făcut notă discordantă și a șocat pe toată lumea cu ținuta ei țipătoare și coafura uriașă. Cunoscută pentru aparițiile sale excentrice, blondina nu s-a lăsat mai prejos nici la Festivalul de Film de la Cannes.

Ea și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o rochie de culoare roz-aprins, cu petale ce par că înfloresc în partea de sus. Însă, coafura sa a fost cea care le-a întrecut pe toate, arătând ca o adevărată operă de artă. Mulți dintre fani s-au întrebat ce semnifică, unii spunând că cel mai probabil este o floare, alții notând cât de mult seamănă cu o trompetă.

Câinele Messi a fost vedeta serii

Câinele Messi, care a jucat în filmul  „Anatomia unei prăbușiri”, a fost prima vedetă care a ajuns pe covorul roșu, la cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes. Cățelul din rasa border-collie a stat cuminte la pozat și a făcut senzație atunci când s-a ridicat în două lăbuțe și a salutat mulțimea prezentă la eveniment.

Timp de aproximativ 20 de minute, Messi a fost în centrul atenției. S-a tăvălit pe covorul roșu, a patrulat printre vedete și fotografi și a fost mângâiat de toată lumea. „Anatomia unei prăbușiri” a câștigat anul trecut Palme d’Or, cel mai mare premiu de la Cannes, iar Messi, care l-a jucat pe Snoop, a primit un premiu creat special pentru el de jurnaliști – Cel mai bun câine al festivalului.

Mai multe