Madonna, în sânii goi, cu buzele exagerat de mari și obrajii umflați. Imaginile care au îngrijorat fanii

5 aprilie 2022 5:06   Vedete internaționale

Cunoscută pentru controversele pe care le-a provocat de-a lungul carierei sale, Madonna este iar subiect de discuții, din cauza modificărilor pe care le-a făcut la nivelul feței în ultima vreme, dar și a imaginilor puternic editate pe care le publică în mediul online. Cel mai recent, Regina muzicii pop a lăsat fanii îngrijorați din cauza unui clip publicat pe pagina sa de TikTok.

Madonna nu e deloc străină controverselor. Nu o dată, vedeta de 63 de ani a fost în centrul unui scandal, iar cel mai recent, comportamentul Madonnei a îngrijorat fanii. Un clip publicat de artistă pe pagina sa de TikTok, chiar în ziua premiilor Grammy, a ridicat multe semne de întrebare.

În imaginile cu pricina, Madonna apare într-un top negru, transparent, fără sutien, cu părul împletit, în timp ce cântă în fața camerei de filmat. În clipul de nici 15 secunde, care a fost rapid șters de pe pagina Madonnei, se vede cum solista se apleacă înspre cameră și își țuguie buzele.

Ceea ce a speriat însă fanii, care s-au grăbit să îi lase comentarii nu tocmai pozitive, au fost buzele mult prea mari și obrajii umflați cu care Madonna s-a afișat în clipul cu pricina. Fața artistei pare complet desfigurată, iar unii s-au întrebat chiar dacă nu este vorba de vreun filtru, care mărește exagerat de mult trăsăturile feței.

Vârsta Madonnei, trădată de mâini

Madonna a fost acuzată de mai multe ori că aplează nu doar la operații și proceduri estetice pentru a-și modifica fața, dar și la programe de editare, care îi lasă pielea perfect întinsă și fără cusur, ca a unui bebeluș. Imagini surprinse în urmă cu o lună, pe stradă, cu solista au șocat complet datorită diferenței uriașe dintre realitate și ceea ce prezintă Madonna pe paginile de socializare. 

Și, dacă la față e adevărat că Regina muzicii pop a apelat la numeroase proceduri de întinerire, vârsta ei este complet trădată de mâinile îmbătrânite. Imaginile pot fi văzute aici. 

Madonna realizează un film autobiografic

Madonna a dezvăluit recent că lucrează la un film autobiografic și ține audiții pentru a găsit actrița potrivită care să o interpreteze. Cântăreața va regiza pelicula, cu ajutorul lui Diablo Cody, cunoscută pentru filmul “Juno”, din 2007, pentru al cărui scenariu a primit un Oscar. Mai mult, Madonna a fost cea care a scris și scenariul,  alături de Erin Cressida Wilson, o scriitoare americană, cunoscută pentru filmele “Secretary” (2002) şi “The Girl On The Train”(2016)

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Mai multe