Mama lui Sylvester Stallone a murit. S-a stins în somn, la 98 de ani

22 septembrie 2020 13:56   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

A murit mama lui Sylvester Stallone. Faimoasa astroloagă s-a stins în somn, cum și-a dorit, la vârsta de 98 de ani

Mama actorului Sylvester Stallone, Jackie Stallone, a murit în somn, luni, 21 septembrie, la 98 de ani. S-a stins din viață în casa ei din Santa Monica, SUA, cum a dorit. Fostă artistă la trapez, Jackie Stallone, născută Jacqueline Frances Labofishs, a devenit faimoasă datorită pasiunii ei pentru astrologie. Însă cel mai mult s-a remarcat datorită metodei ei unice de a ghici viitorul în funcţie de forma fundului. Jackie pretindea că a avut un rol însemnat în viaţa foştilor preşedinţi americani, fiind astrologul lor personal. A lucrat pentru Ronald Regan, George Bush, dar şi pentru familiile Kennedy şi Obama.

/Sylvester Stallone trăieşte o dramă de mai bine de 30 de ani! Ce suferinţă imensă ascunde actorul?

Mama lui Sylvester Stallone e incredibilă! Femeia trage de fiare la 98 de ani

A fost tratată ca o regină de fiul star

Jackie Stallone a avut 4 copii, Tommy (75 de ani), Sylvester (74 de ani), Frank (70 de ani), Toni D'Alto, răpusă de cancer în 2012, la 48 de ani, 7 nepoți și 3 strănepoți. Însă preferatul ei a fost Sylvester, care îi semăna leit. Își spunea ”mama Rambo”, ”mama Stallone” și ”mama Rocky” . Sylvester a tratat-o ca pe o regină până la moarte pe mama sa.

Amândoi au fost desfigurați la față de același chirurg care le-a făcut operații estetice. Jackie și-a făcut liftinguri faciale nereușite și-a deformat fața cu botox și și-a umflat buzele. ”Era greu să n-o placi. Era extravagantă și excentrică”, potrivit fiului Frank. Jackie a fost măritat cu Frank Stallone Sr, între 1945-1957, Anthony Fility, din 1959, până la o dată necunoscută de presă, și, din 1998, era căsătorită cu Stephen Levine. Mama lui Sylvester Stallone a murit la venerabila vârstă de 98 de ani.

Mai multe