Mama lui Sylvester Stallone e incredibilă! Femeia trage de fiare la 98 de ani

29 aprilie 2020
article img
Jackie Stallone îşi începe ziua la sala de fitness ridicând greutăţi

Mama lui Sylvester Stallone (73 de ani) şi a lui Frank Stallone (69 de ani) este fenomenală! De aproape 30 de ani, Jackie Stallone (98 de ani) se tunează constant şi a uitat numărul operaţiilor estetice, iar de când e în izolare din cauza COVID-19 e nelipsită de la sala de fitness.

Jackie Stallone este cel mai excentric personaj din Los Angeles. Ea a scris mai multe cărţi, a ţinut cursuri şi a devenit celebră practicând arta ”cititului în fund” coroborată cu astrologia. A ştiut încă din adolescenţa lui Sylvester că va deveni celebru după ce a intrat peste el la duş şi i-a văzut fesele.

article img
Ridică halterele de parcă ar fi niște fulgi

În anii ‘80, Jackie era vizitată de bancheri, directori şi oameni de afaceri care voiau să îşi afle viitorul scris... pe fese. De când a început epidemia mondială, Jackie s-a izolat în casa ei din Los Angeles împreună cu antrenorul de pilates, de fitness, menajera şi bucătarul.

article img
La prânz, obişnuieşte să bea un pahar, două-trei de vin alb, sec

Ea nu ratează nici un prilej de a posta pe contul ei de Instagram rutina zilnică şi are peste 18.000 de fani din întreaga lume. Jackie începe ziua cu un antrenament de o oră la sala de gimnastică din subsolul vilei ei, la prânz bea un păhărel de vin alb, sec şi după masă probează hainele pe care şi le comandă online.

Face cumpărături de pe Internet

Jackie se autointitulează Mama lui Rambo, Mama lui Stallone sau Mama lui Rocky în funcţie de persoana cu care vorbeşte. Iar atunci când vine vorba despre copiii ei Jackie nu acceptă că unul are 69 de ani şi celălalt 73 de ani.

article img
La 98 de ani, se consideră o tinerică plină de viaţă

Îi consideră micuţi în continuare şi despre ea spune că e o tinerică de 98 de ani. ”Regina de la Hollywood”, după cum o alintă angajaţii, suferă enorm pentru că nu mai poate ieşi din casă la cumpărături. Însă îşi sună prietenii care au magazine cu haine şi genţi şi îi pune să îi aducă acasă diferite obiecte pentru a le cumpăra... sau nu.

article img
Sylvester Stallone a mers de nenumărate ori cu Jackie la evenimentele mondene

Nora ei preferată rămâne Brigitte Nielsen, cu care Sly a fost însurat între 1985-1987. Însă atunci când vine vorba de modă, actuala soţie a lui Sylvester, Jennifer Flavin este cea mai bună prietenă a ei. Jackie a recunoscut că împrumută rochii şi colanţi de la nepoatele ei Sistine, 21 de ani, Sophia (23 de ani) şi chiar de la Scarlet (17 ani). Jackie a fost măritată cu Frank Stallone Sr. între 1945-1957 şi din 1998 e măritată cu Stephen Marcus Levine.