Mariah Carey, părăsită de iubitul miliardar pentru că aruncă cu banii pe lucruri extravagante

27 octombrie 2016 10:12   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

S-a rupt lanțul de iubire! Mariah Carey (46 de ani) a fost părăsită de logodnicul ei, miliardarul James Packer (48 de ani), iar motivul ar fi faptul că diva este extrem de cheltuitoare.

Mariah Carey părea că și-a găsit fericirea în brațele unuia dintre cei mai râvniți burlaci din Australia. Surpriză, însă! Miliardarul s-a săturat ca diva să îi mai cheltuiască banii pe lucruri scumpe. Blondinei îi plac doar lucrurile extravagante, iar asta i-a făcut pe bărbații de lângă ea să fugă mâncând pământul. Drept urmare, Mariah a pus „lăbuțele” pe unul dintre cei mai bogați oameni din Australia, doar că nici el n-a rezistat prea mult. Potrivit publicației australiene Woman's Day, James Parker i-a dat papucii divei.

Anunțul ar fi fost făcut de apropiații artistei. James s-ar fi supărat pe ea și pentru că își expune viața intimă într-un reality show. Vestea nu i-a șocat pe prietenii lui Parker care spun că nici familia miliardarului nu era de acord cu relația pe care o avea cu Mariah Carey. Diva nu a confirmat despărțirea și nici nu și-a șters pozele cu ea și cu James de conturile sale de socializare.

Mai multe