Meghan Markle, desființată după ce a vizitat locul masacrului din Texas

27 mai 2022 7:52   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Meghan Markle a fost criticată după ce soția Prințului Harry a apărut, pe neaștepate, la Școala Generală Robb din Uvalde, Texas, locul unde Salvador Rolando Ramos, 18 ani, a curmat 21 de vieți, într-un atac armat sângeros.

Meghan Markle, la Memorialul victimelor din Uvalde, Texas. Foto: AFP

Meghan Markle, Ducesă de Sussex, a depus un buchet de trandafiri albi la memorialul închinat memoriei victimelor, 19 copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani și 2 adulți, cadre didactice.

A donat mâncare unui centru comunitar

De asemenea, ea a vizitat și un centru comunitar din Uvalde, unde se donează sânge pentru victimele rănite în atentat.

Meghan Markle a stârnit indignarea celor prezenți, rude sau localnici, întrucât era însoțită de o echipă proprie, din care făceau parte și fotografi sau cameramani.

Scena masacrului din Texas. Foto: EPA - EFE

Este absolut dezgustător! Vine cu propriul fotograf...” sau „Deja ne-am obișnuit cu trucurile ei de imagine”, sunt doar două dintre comentariile negative orientate spre Ducesa de Sussex.

Totodată, Meghan Markle a fost criticată pentru că a preferat să depună flori la memorialul din Uvalde, în loc să îi ducă un buchet de trandafiri tatălui ei, Thomas, care e internat după ce a suferit, recent, un atac vascular cerebral.

Citește și: Meghan Markle, scandal cu sora Samantha: „Să îi fie rușine”

Ducesa a refuzat să comenteze starea părintelui și nici nu vrea să îl viziteze pe acesta la spital, relația lor fiind una distantă.

Tocmai de aceea, Samantha Markle, sora Ducesei, a criticat-o dur pe aceasta, într-o emisiune TV: „A trecut prin atât de multe. După două infarcturi, o pandemie și acum un accident vascular cerebral, tot nu am auzit nimic de la Meghan. Asta e neglijență”.

Soțul unei profesoare ucise a murit după ce a vizitat memorialul

Totodată, memorialul închinat victimelor din Uvalde a fost scena unui moment tragic. Locul a fost vizitat de soțul și copiii profesoarei Irma Garcia, ucisă în masacrul din școală. Vizibil devastat de situația trăită, Joe a fost susținut de cei patru copii în timpul vizitei.

La câteva ore după acest moment, Joe a murit în urma unui infarct, cunoscuții punând tragedia pe seama durerii provocate de pierderea soției.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe