Modelul Rachel McCord, poziții provocatoare la piscina unui hotel! A purtat un costum de baie prin care s-a văzut tot

5 iulie 2019 8:54   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Manechinul Rachel McCord (31 de ani) a pozat în ipostaze incendiare, într-un costum de baie care nu acoperă mai nimic! Focoasa blondă a petrecut Ziua Națională a Americii, 4 iulie, alături de modelul Chrisy Powers și de soțul ei, milionarul Rick Schirmer, la Hotelul Peer din Hollywood.

Rachel McCord a lăsat puțin loc imaginației într-un costum de baie minuscul, care i-a evidențiat silueta suplă. Fundul bombat și sânii mici s-au văzut perfect prin piesa vestimentară. Blondina s-a răcorit la piscina hotelului, alături de prietena ei Chrisy Powers și de soțul ei, antreprenorul Rick Schirmer. Blondina și prietena ei s-au asortat în costume de baie. Ambele au ales culoarea roșu aprins, pentru o zi de plajă și de baie petrecută la piscina de lux de la Hotelul Peer.

Și modelel mănâncă fast-food! Pentru că e zi de sărbătoare, fetele au vrut să se răsfețe și au dat iama în pizza. Rachel mcCord și Chrisy Powers s-au relaxat la plajă pe șezlonguri, în timp ce soțul blondinei le-a făcut poze și le-a comandat tot ce și-au dorit de la barul și restaurantul hotelului de cinci stele.

Rachel McCord provine dintr-o familie conservatoare

Rachel McCord s-a căsătorit în decembrie 2013 și susține că soțul ei a fost cel care a adus-o pe culmile succesului. Modelul vine dintr-o familie strictă și religioasă, cu o situație materială precară. Familia ei a locuit într-o parcare de rulote toată copilăria acesteia. Ea este cea mai mică dintre cele trei fete ale familiei. La doar 13 ani a început să muncească pentru a-și întreține surorile. Tatăl lui Rachel McCord este preot și nu prea a fost de acord cu cariera ei de manechin și actriță. Rachel McCord a pozat pentru mai multe publicații celebre, printre care Vogue, Forbes și People. Ea a avut un rol minor în filmul „A mini Movie”, dar și în alte seriale și documentare. 

Acum, Rachel McCord duce o viață de lux alături de milionarul Rick Schirmer. El a fost implicat în promovarea mai multor brand-uri de renume precum  Disney, Coca-Cola și Universal Studios.

Citește și

Așa scene doar în Baywatch mai vezi! Bomba sexy a rămas complet goală pe plajă, în timp ce se schimba

Cea mai sexy prezentatoare meteo a încins atmosfera într-un costum de baie minuscul! Fanii au rămas mască

Mai multe