Nick Cannon va deveni tătic a opta oară

31 ianuarie 2022 15:36   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Rapperul Nick Cannon, fostul soț al cântăreței Mariah Carey, va deveni tătic a 8-a oară. Fotomodelul Bre Tiesi, 30 de ani, care îl face tătic a 8-a oară, va deveni pentru prima oară mamă.

Rapperul Nick Cannon, de 41 de ani, fostul soț al cântăreței Mariah Carey (52 de ani), va deveni tătic a 8-a oară, Fericitul eveniment a fost anunțat după ce fiul lui, Zen, a murit din cauza unei tumori la creier, la vârsta de numai 5 luni. Nick și Bre sunt în culmea fericirii după ce au aflat că vor avea un băiețel.

Bre, mamă prima oară

Nick și Bre s-au cunoscut în timp ce lucrau împreună pentru emisiunea ”Wild'n Out” de la canalul de televiziune MTV. Ea a mai fost căsătorită cu jucătorul de fotbal american Johnny Manziel timp de șase luni, în 2018. Cannon mai are o pereche de gemeni, Maroccan și Monroe, de 10 ani din căsnicia cu Mariah Carey.

El a dat divorț de Mariah

Mariah Carey şi Nick Cannon au decis să se despartă în urmă cu peste 7 ani, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat şase ani. Nick Cannon a confirmat despărţirea în luna august, 2014. Mariah Carey dorea să ofere căsniciei sale o nouă şansă. Însă Nick Cannon a depus actele prin care solicita divorţul de diva americană, pe 12 decembrie 2014. 

Trei perechi de gemeni

După divorțul de Mariah Carey, Nick Cannon a mai avut o pereche de gemeni, numiți Powerful Queen și Golden, astăzi de un an, născuți din relația cu fotomodelul Brittany Bell (34 de ani). Apoi a mai avut o altă pereche de gemeni, Zion și Zillion, care au acum 7 luni, născuți de Abby De La Rosa, și pe Zen, născut de Alyssa Scott în iunie 2021 și decedat în decembrie 2021. Nick Cannon va deveni tătic a 8-a oară

.Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Mai multe