Fostul soț al artistei Mariah Carey, momente cumplite! Fiul lui Nick Cannon a murit la doar cinci luni

8 decembrie 2021
article img
Nick Cannon este devastat de moartea fiului său, ZenSursă foto: Twitter Nick Cannon

Comedianul Nick Cannon a făcut o mărturisire cutremurătoare în cadrul emisiunii sale. Cu lacrimi în ochi și cu glasul tremurat, bărbatul a dezvăluit că fiul său de cinci lui a murit din cauza unei tumori foarte agresive,care s-a extins rapid. Nick a mărturisit că problemele s-au agravat în preajma Zilei Recunoștinței, iar medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva pe micuțul Zen.

Nick a explicat că problemele au început atuci când Zen avea doar două luni. El si soția sa au observat că bebelușul avea capul supradimensionat și au mers la doctor, crezând că este vorba despre ceva banal. Diagnosticul pus de medici a fost însă unul devastator. Zen avea o tumoră pe creier. În ciuda faptului că a fost operat de urgență, starea lui Zen s-a deteriorat rapid, iar în cele din urmă a murit.

Zen era al șaptelea copil al lui Nick, născut la începutul acestui an. Nick are doi gemeni cu Abby De La Rosa, născuți în iunie, iar în decembrie 2020, Nick și Brittany Bell au devenit părinții unei fetițe numite Powerful. De asemenea, Brittany și Nick mai au un fiu de 4 ani, numit Golden. Actorul are doi gemeni și cu fosta soție Mariah Carey.

Citește și:

Nick Cannon şi-a tatuat spatele să şteargă numele lui Mariah

FOTO Nick Cannon şi-a scos-o pe Mariah Carey de pe spate