O recunoașteți? Ieri era o actriță iubită la Hollywood, azi este o rockeriță rebelă. A venit fără sutien la un eveniment

11 septembrie 2024 13:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Taylor Momsen (31 de ani) a captivat toată atenția pe covorul roșu, la Săptămâna Modei de la New York. Actrița și cântăreața americană, care deține o avere de 4 milioane de dolari, a purtat o ținută îndrăzneață, care i-a scos în evidență pătrățelele de pe abdomen.

Taylor Momsen și-a pus bandă adezivă pe sâni

Vedeta a venit la eveniment îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri cu pete gri, la care a asortat o haină lungă. Dar ce a atras privirile tuturor a fost faptul că blondina nu a purtat sutien, alegând să își etaleze sânii, pe care i-a acoperit cu câteva fâșii negre de bandă adezivă.

Taylor Momsen a devenit cunoscută la Hollywood după ce a jucat rolul lui Jenny Humphrey, în serialul de succes „Gossip Girl”. De asemenea, ea a interpretat-o pe Cindy Lou Who, în celebrul film „Cum a furat Grinch Crăciunul”. Taylor avea doar 6 ani la acea vreme. Pe lângă asta, ea a avut și o carieră de succes ca model. În prezent, ea se concentrează mai mult pe muzică, având în palmares patru albume cu trupa ei rock, The Pretty Reckless, pe care a fondat-o în 2008.

A regretat că a jucat în „Cum a furat Grinch Crăciunul”

În urmă cu ceva timp, Taylor Momsen explicat că a fost tachinată de colegii ei pentru că a apărut în filmul „Cum a furat Grinch Crăciunul”. „În primul rând, mi-a schimbat viața într-o multitudine de moduri – unul dintre ele fiind că am fost luată la mișto fără încetare. De fiecare dată când începeam școala într-un loc nou, nici măcar nu cred că copiii îmi știau numele. Eram doar Grinch Girl. Toți mă tachinau. M-am obișnuit, dar m-am simțit izolată de ceilalți copii.”, a declarat ea în cadrul podcastului Podcrushed.

Mai multe