Foto Demi Lovato a renăscut din propria cenuşă! Cât de sexy a pozat artista cu ocazia zilei de naştere

image
Demi Lovato a pozat îndrăzneţ

Demi Lovato a împlinit 27 de ani pe 20 august şi a petrecut cât se poate de liniştit alături de buna sa prietena, Ariana Grande. Vedeta Disney doreşte cu orice preţ să lase în urmă zilele şi nopţile pe care le irosea bând alcool şi consumând droguri şi să se bucure de ce are viaţa de oferit. Demi şi-a luat prin surprindere fanii reecent, când a hotărât să încarce pe pagina personală de Instagram o fotografie foarte îndrăzneaţă, interzisă minorilor.

Demi Lovato era una dintre cele mai apreciate vedete Disney în urmă cu câţiva ani, însă problemele personale şi demonii lăuntrici au fost mai puternice decât ea, determinând-o, nu doar o dată să facă gesturi necugetate. Vedeta s-a refugiat, de la o vârstă fragedă în consumul de alcool şi de droguri, iar anul trecut a ajuns la urgenţă în urma unei supradoze de heroină.

Demi Lovato a ajuns la spital din cauza unei supradoze de heroină

Pe 24 iulie 2018, Demi Lovato a fost ridicată din locuința ei din Hollywood Hills din cauza unei supradoze de heroină. Înainte de a fi transportată la spital, artista a fost tratată la domiciliul ei cu o soluție injectabilă care se adminstrează în cazul supradozelor de medicamente sau droguri.

Lovato s-a confruntat în trecut cu probleme grave precum depresia și tulburările de alimentație. Din cauza acestor afecțiuni a fost internată într-un centru de reabilitare pentru a urma un tratament pentru probleme fizice și emoționale.

image
Demi Lovato a purtat o rochie sexy la Premiile Grammy din 2017

Cântăreaţa suferă de bulimie şi de tulburare bipolară

După externare, cântăreața a recunoscut public că a suferit de bulimie, că și-ar fi aplicat singură corecții fizice și că și-a înecat amarul în alcool. Totodată, Lovato a afirmat că a fost diagnosticată pe durata tratamentului cu tulburări bipolare. Cu toate acestea, Lovato a reuşit să lase în urmă toate aceste evenimente neplăcute din viaţa sa şi este hotărâtă să preia controlul asupra propriei existenţe. Artista a spus adio consumului de alcool în exces şi se concentrează din nou asupra carierei, căci s-a aflat într-un con de umbră în ultima perioadă.

image
Demi Lovato a pozat îndrăzneţFoto: Instagram Demi Lovato

Vedeta Disney a pozat în ipostaze minorilor

Pe 20 august şi-a sărbătorit ziua de naştere cuminte, alături de prietenii apropiaţi, iar de la aniversare nu a lipsit Ariana Grande, una dintre cele mai bune prietene ale artistei. La scurt timp după petrecere Demi le-a făcut o surpriză de proporţii fanilor şi a încărcat pe pagina personală de Instagram o fotografie interzisă minorilor. Complet dezbrăcată, aşezată pe marginea unei căzi şi având o privire seducătoare, aşa s-a înfăţişat Demi în faţa prietenilor virtuali care, aşa cum era de aşteptat, au apreciat curajul vedetei de a poza provocator.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
img (3) jpg
anamaria prodan si ionela prodan
Melania şi Donald Trump
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
USS Gerald R  Ford (CVN 78) underway on 8 April 2017 jpg
Podul suspendat peste Dunăre, de la Brăila FOTO: Radu Aramă
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda