Phil Collins şi-a luat rămas bun definitiv de la fani

28 martie 2022 22:26   Vedete internaționale

 Acesta a fost ultimul spectacol din cadrul turneului de retragere ”The Last Domino?”, iar Phil a glumit spunând la microfon că a venit vremea ”să se apuce de o meserie adevărată”. Trupa a devenit faimoasă la nivel mondial în anii 1970 şi a vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume.

Turneul trebuia să se încheie la finele anului trecut, dar spectacolele au fost amânate din cauza pandemiei de COVID-19.

La spectacole a participat şi fiul lui Phil, Nic Collins, de 20 de ani, care a fost bateristul formaţiei.

Citește și Phil Collins, acuzat că nu a făcut duș un an

Phil Collins a cântat stând pe scaun din cauza problemelor de sănătate apărute după operaţia la spate prin care a trecut în urmă cu aproape de şapte ani, în octombrie 2015.

În 2017, Collins a fost nevoit să amâne două concerte după ce a căzut în camera lui de hotel.

La turneu nu au participat Peter Gabriel, 72 de ani, şi nici chitaristul Steve Hackett, 72 de ani, care a fost în formaţie între 1971-1977.

Phill Collin, acuzat de fosta soție că nu și-a făcut duș un an de zile

Phil Collins se află de ceva vreme într-o stare de sănătate precară, iar anul trecut, fosta sa soție, Cevey Orianne, l-a acuzat pe artist că a refuzat să facă duș sau să se spele pe dinți timp de un an. 

Acuzațiile fac parte dintr-un proces intentat de fosta soție a lui Collins, pentru drepturile a jumătate din proprietatea din Miami, unde au locuit în timpul mariajului. 

Citește și Phil Collins: ”Abia mai pot ridica un băț de tobă”!

Phil Collins și soția sa s-au despărțit în iulie, după ce femeia i-a trimis artistului un mesaj pe telefon în care îi spunea că s-a îndrăgostit. O lună mai târziu Orriane Cevey s-a căsătorit în secret cu un bărbat mult mai tânăr, în vârstă de 31 de ani.

În timpul unui interviu la BBC Phil a recunoscut că abia mai poate ține în mână un instrument din cauza afecțiunilor care se agravează pe zi ce trece.

„Sunt puțin incapacitat fizic, ceea ce este foarte frustrant”, a spus el.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Mai multe