Rapper-ul Nipsey Hussle a murit împușcat! Mesajul cutremurător publicat înainte de crimă

1 aprilie 2019 10:26   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nipsey Hussle, pe numele său real Ermias Davidson Asghedom, a fost împușcat în Los Angeles, duminică (31 martie), în Los Angeles. Rapper-ul avea doar 33 de ani. Alături de el, atacatorul a mai făcut două victime, una dintre ele fiind în stare gravă la spital.

Cel care a deschis focul asupra lui Nipsey Hussle a fugit de la locul crimei într-o mașină, potrivit poliției. Suspectul nu a fost prins încă. Moartea rapper-ului nominalizat la Grammy a îndoliat lumea muzicală de peste Ocean. Anchetatorii susțin că Nipsey Hussle a fost împușcat de mai multe ori în parcarea Marathon Clothing, magazin pe care artistul îl deținea. Rapper-ul a murit la spital, iar unul dintre ceilalți bărbați împușcați se află în stare gravă. A treia victimă a refuzat spitalizare, potrivit NBC NEWS

Ultimul mesaj publicat de Nipsey Hussle

Nu se cunosc mai multe detalii despre oribila crimă, însă cu doar câteva ore înainte să moară, Nipsey Hussle a scris pe twitter următorul mesaj: „Este o binecuvântare să ai dușmani puternici”. Există voci care spun că a fost ucis de o bandă rivală, mai ales că se pare că Nipsey Hussle urma să țină un discurs împotriva violențelor de acest gen. 

„Emias Asghedom, cunoscut drept artistul hip-hop Nipsey Hussle, a fost un tată, un om de afaceri, un entertainer și o inspirație pentru mulți. Comunitatea noastră a pierdut prea mulți oameni tineri care aveau un viitor strălucit în față, din cauza violenței armate”, a transmis Mark Ridley-Thomas, unul dintre membri Consiliului de Supraveghere din Los Angeles. 

Cum au reacționat starurile după moartea lui Nipsey Hussle

Anul trecut, Nipsey Hussle a fost nominalizat la Premiile Grammy pentru cel mai bun album rap, dar a pierdut în fața lui Cardi B.  De-a lungul carierei sale, a colaborat cu mai mulți artiști de renume, printre care Drake, Kendrick Lamar, Meek Mill, Young Thug. YG și Ty Dolla Sign. 

„Nu are niciun sense! Sunt șocată! Doamne, ajută-i sufletul să se odihnească în pace și dă-le putere celor dragi lui. Îmi pare rău că ai pățit asta, Nipsey Hussle”, a scris Rihanna pe Twitter.

Și Pharell Williams și-a exprimat condoleanțele: „Ai fost o inspirație positivă pentru comunitatea noastră, de fiecare dată când ai avut șansa. Datorită acestui fapt, ai inspirat milioane de oameni care îți vor duce moștenirea pei departe. Odihnește-te printre stele”.

„Nipsey, ești o legendă. Îți respect și îți admir cariera și tot ce ai făcut pentru cartierul nostru. Mi s-a frânt inima când am văzut știrile. Mă rog pentru cei dragi ție. Dumnezeu a avut planuri mai mari pentru tine”, a reacționat J. Cole pe o rețea socială. 

Mai multe