Rapperul Sean „Diddy” Combs, acuzat din nou de agresiune sexuală!

24 noiembrie 2023 19:08   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Rapper-ul Sean „Diddy” Combs, dat în judecată de o femeie care îl acuză că a drogat-o și agresat-o sexual în urmă cu 30 de ani! Femeia care l-a reclamat pe cântăreț susține că agresiunea a avut loc în timpul unei întâlniri cu acesta.

Rapperul Puff Daddy, acuzat din nou de agresiune sexuală!

Cu doar puțin timp în urmă, Combs a ajuns la o înțelegere într-un alt caz de agresiune sexuală, deschis de către cântăreața R&B Casandra "Cassie" Ventura, care a fost anterior partenera sa de viață, potrivit BBC citați de PROTV.ro.

„Este pur şi simplu o încercare de a obţine bani şi nimic mai mult”, a declarat, joi, pentru BBC, purtătorul de cuvânt al lui Combs. Mai mult acesta a mai spus că acuzațiile sunt inventate.

În cadrul procesului, reclamanta, Joi Dickerson-Neal, susține că era familiară cu Combs, cunoscut și sub numele de scenă Puff Daddy și P Diddy, prin intermediul unor cunoștințe comune. Ea a făcut și o apariție în unul dintre videoclipurile sale.

Totul s-a întâmplat pe data de 3 ianuarie 1991, când femeia a acceptat să se vadă cu el chiar la un restaurant din Harlem unde lucra. Ulterior, bărbatul a „insistat să îi ţină companie în timp ce participa la mai multe evenimente din oraş”.

Ea susține că în acea perioadă a fost supusă unei drogări de către rapper, "rezultând într-o stare fizică în care nu putea sta în picioare sau merge singură".

După aceasta, el a condus-o în locuința sa, unde, conform plângerii, a comis agresiunea sexuală.

Conform declarației, ea a descoperit ulterior că el a filmat în secret întreaga întâmplare și a arătat imaginile mai multor persoane.

Documentele din dosar indică faptul că, după presupusa agresiune, viața ei s-a confruntat cu „vârtejuri" – întâmpinând probleme serioase de sănătate mentală și, în curând, renunțând la colegiu.

Acțiunea în instanță a fost inițiată cu doar câteva ore înainte ca Decretul privind supraviețuitorii adulți din New York – care anulează prescripția și permite presupuselor victime ale infracțiunilor sexuale să dea în judecată – să devină efectiv la 24 noiembrie.

„Clienta noastră nu a putut să scape de impactul continuu al răului pe care Combs I l-a provocat în urmă cu mulţi ani”, a afirmat Jonathan Goldhirsch, unul dintre avocaţii reclamantei.

„Prin Decretul supravieţuitorilor adulţi, se poate adresa justiţiei pentru a căuta, într-un final, dreptatea”, a arătat el.

Un reprezentant al lui Combs a afirmat: „Acest proces de ultimă oră este un exemplu de cum o lege bine intenţionată poate fi întoarsă. Povestea veche de 32 de ani a lui Dickerson este inventată şi nu este credibilă”.

Mai multe