Cutremur în industria muzicală! Celebrul „Puff Daddy” a fost acuzat de viol, abuz și trafic sexual de fosta iubită

Lumea muzicii se confruntă cu o știre șocantă: rapperul și producătorul Sean 'Diddy' Combs (54 de ani), cunoscut în trecut drept Puff Daddy, se află acum în mijlocul unui proces în care este acuzat de viol și trafic sexual de către fosta sa iubită, Cassie Ventura. Aceste acuzații aduc o lumină crudă asupra aspectelor întunecate ale relației lor, dezvăluind un istoric de abuz și violență care a durat ani de zile.

Sean 'Diddy' Combs.
Sean 'Diddy' Combs.

Casandra Ventura a depus plângere împotriva rapperului

Casandra Ventura, cunoscută sub numele de scenă Cassie, a depus o plângere împotriva lui Sean Combs, susținând că a fost victima violului și abuzului fizic timp de zece ani, începând de la vârsta de 19 ani. Cassie, în vârstă de 37 de ani acum, afirmă că a fost prinsă într-un ciclu vicios de abuz și violență până în 2018, când au pus capăt relației. În documentele de la proces, se menționează că rapperul a manipulat-o pe Cassie prin intimidare, droguri și alcool, aducând-o într-un stadiu de "dependențe periculoase care i-au controlat viața".

Ce a spus fosta iubită a lui Sean Combs

Cassie a emis o declarație confruntând tăcerea și întunericul din trecutul ei, afirmând că acum este pregătită să își spună povestea. Ea intenționează să vorbească în numele ei și al altor femei care se confruntă cu violență și abuz în relațiile lor. Artista dezvăluie că a fost supusă unui "agresor domestic în serie", care a lăsat-o cu răni vizibile și sângerări regulate.

Avocatul lui Sean Combs, Benjamin Brafman, a respins vehement acuzațiile, catalogându-le drept "ofensatoare și scandaloase". Brafman susține că Ventura a solicitat 30 de milioane de dolari sub amenințarea că va scrie o carte dăunătoare despre relația lor. În replică, avocatul Cassie Ventura, Doug Wigdor, respinge această afirmație, dezvăluind că Diddy i-a făcut o ofertă de opt cifre pentru a o reduce la tăcere, dar oferta a fost respinsă ca fiind "șantaj flagrant".

Această poveste cutremurătoare scoate la iveală o parte întunecată a lumii faimei și aruncă o lumină cruntă asupra problemelor de abuz și violență care pot să persiste în relațiile celebrităților. Între timp, procesul continuă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net