Războiul divelor la gala de film LACMA 2023! J. Lo a fost transparentă, iar Heidi Klum și-a „uitat” lenjeria intimă acasă

6 noiembrie 2023 15:12   Vedete internaționale

Jennifer Lopez și Ben Affleck au făcut furori pe covorul roșu

Jennifer Lopez (54 de ani) și-a etalat silueta fără cusur într-o ținută transparentă, de culoare bej, semnată de casa de modă Gucci.

La gât, diva a purtat un lanț uriaș cu diamante roșii. Actrița nu a venit singură la eveniment, ci alături de soțul ei, Ben Affleck (51 de ani), care a purtat și el un costum elegant de culoare neagră, tot de la Gucci. 

Kim Kardashian, încurcată de trena lungă a rochiei

Kim Kardashian (43 de ani) a fost în centrul atenției datorită culorii rochiei, respectiv un roz aprins, de la Balenciaga. Starul a purtat și o pereche de mănuși lungi, la ținuta fără mâneci. Ținuta a avut o trenă foarte lungă, care a cam încurcat-o la mers pe Kim. Însă, efortul a meritat, căci toată lumea a vorbit despre rochia inedită pe care a purtat-o la gala de film.

Salma Hayek (57 de ani) a strălucit pe covorul roșu de la Muzeul de Artă din LA într-o rochie superbă de la Gucci, care i-a scos în evidență formele voluptoase. Actrița este ambasador al brandului italienesc, așa că nu e de mirare că a venit și de această dată îmbrăcată tot în Gucci.

Heidi Klum (50 de ani) a făcut furori într-o rochie albă și strălucitoare, decoltată și cu multe franjuri, de la casa de modă Lever Couture. La această ținută inedită, modelul german a optat să nu poarte lenjerie intimă, potrivit outkick.com.

Mai multe