Shania Twain, în lenjerie intimă pe scenă! S-a văzut tot

18 iulie 2023 11:46   Vedete internaționale

O apariție de neuitat! Shania Twain (57 de ani) a făcut furori la Festivalul Faster Horses din SUA, duminică, după ce a apărut pe scenă îmbrăcată în lenjerie intimă. Cântăreața de origine canadiană, care deține o avere de 400 de milioane de dolari, a arătat uluitor într-un corset sexy și strălucitor, de culoare neagră, ciorapi din plasă și cizme înalte cu toc.

Shania Twain și-a completat ținuta cu o pelerină multicoloră și coliere stratificate. Renumita „regină a muzicii country pop” a făcut super atmosferă, cântând hit după hit, într-un spectacol cu ​​adevărat energizant.

Shania Twain este o artistă cu o carieră incredibilă în spate, vânzând peste 100 de milioane de discuri de-a lungul anilor. Două dintre cele mai mari hituri ale sale sunt „You’re Still The One” și „Man, I Feel Like A Woman!”.

Shania Twain nu se teme de îmbătrânire

Shania Twain a declarat recent că vrea să îmbătrânească natural. „Nu invit negativitatea în viața mea. Eu mă axez doar pe optimism și pe lucrurile pozitive. Cred că pe măsură ce îmbătrânim, avem tendința de a deveni mai timide sau mai supărate pe corpul nostru. Pielea noastră începe să se lase, este doar o parte naturală a îmbătrânirii. Iar eu plănuiesc să îmbătrânesc în mod natural... Deci asta înseamnă și să fii confortabil în propria ta piele și în loc să-ți ascunzi corpul, să îl accepți și să te bucuri de el așa cum este. Vreau să mă bucur de privilegiul de a îmbătrâni", a spus artista, în urmă cu câteva luni. 

Shania Twain a afirmat că este mai fericită ca niciodată și că se simte bine în pielea ei: „În ultimii ani, am început să mă trezesc în fiecare simțind cu adevărat o libertate pe care nu am simțit-o până acum. Și asta vine odată cu acceptarea faptului că nu pot încetini procesul de îmbătrânire. Acest lucru este în afara controlului meu, așa că trebuie să încep să mă bucur de îmbătrânire și să mă bucur de tot ceea ce vine cu asta.”

Mai multe