Sir Ian McKellen, internat de urgență la spital! În ce stare se află legendarul actor

18 iunie 2024 13:31   Vedete internaționale

Sir Ian McKellen (85 de ani) a căzut de pe scenă în timpul spectacolului „Player Kings”, zilele trecute, la teatrul Noël Coward din Londra. Conform spectatorilor, actorul britanic, care deține o avere de 50 de milioane de dolari, a strigat după ajutor, iar personalul teatrului a intervenit imediat. Acesta s-ar fi lovit la cap.

Spectatorii au fost evacuați din teatru în jurul orei 20:00, în timp ce paramedicii au fost chemați. Evident, spectacolul a fost anulat, pentru că Sir Ian McKellen a fost transportat de urgență la spital. 

Sir Ian McKellen îl interpretează pe John Falstaff, iar în timpul incidentului juca într-o scenă de bătălie în care erau implicaţi Prinţul de Wales şi Henry Percy, atunci când starul britanic a căzut în faţa scenei. 

„Cred că ceea ce s-a întâmplat a fost că a pus piciorul prea departe, cumva a depășit pasul inițial, moment în care și-a pierdut echilibrul și aproape că a căzut peste public. „În câteva secunde l-am auzit țipând după ajutor. Era clar că suferea foarte mult”, a declarat jurnalistul Charlie Johnson, prezent la spectacol, conform Daily Mail.

Sir Ian McKellen a fost supus unei tomografii

La spital, el a fost supus unei tomografii. Din fericire, medicii se așteaptă ca actorul să se recupereze complet, potrivit BBC. Un reprezentant al teatrului a spus mai târziu că Sir Ian McKellen ar putea reveni pe scenă pentru o reprezentație matinală a piesei miercurea viitoare.

Sir Ian McKellen este unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume. Printe rolurile sale cele mai notabile s-au numărat cel al vrăjitorului Gandalf în „Stăpânul inelelor” şi „Hobbitul”, și cel al lui Magneto în filmele din seria „X-Men”. El a mai jucat și în „Beauty and the Beast”, „The Da Vinci Code” şi „Mr Holmes”.

Mai multe