Un actor din „Pirații din Caraibe” a fost ucis de rechin! Avea 49 de ani

24 iunie 2024 12:57   Vedete internaționale

Tamayo Perry (49 de ani) a fost văzut făcând surfing duminică în largul coastei insulei Goat, lângă Laie, în Hawaii, înainte ca trupul său neînsuflețit să fie descoperit. Surferul a fost atacat de un rechin, au confirmat autoritățile din Honolulu. Serviciile de urgență au sosit pe plaja Malaekahana chiar înainte de ora locală 13.00, după ce o persoană a sunat la Salvare, când l-a văzut pe Perry în apă.

Tamayo Perry era un surfer profesionist

Salvatorii l-au adus la mal pe actor – care era și salvamar și instructor de surfing pentru Ocean Safety - cu un jet-ski, dar paramedicii nu l-au mai putut salva și au declarat decesul. Tamayo Perry și-a început cariera în departamentul pentru Siguranța Oceanică din Honolulu în iulie 2016. „Tamayo a fost un om al apei foarte îndrăgit și foarte respectat. Este o pierdere tragică!”, a declarat primarul din Honolulu, Rick Blangiardi. Tamato Perry a jucat în filmele „Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi” și „Îngerii lui Charlie”. Născut în partea de est a Oahu, Perry a făcut surfing profesionist timp de peste un deceniu. În urmă cu câțiva ani, a fost implicat într-un „accident ciudat care s-a transformat într-o experiență aproape fatală”, conform BBC. Perry nu a explicat ce a implicat incidentul, dar a spus că s-a întâmplat din cauza „lipsei de conștientizare” a altcuiva.

Șeful Honolulu Ocean Safety, Kurt Lager, a spus că Perry era „un salvamar iubit de toți”, adăugând că era celebru pe țărmul de nord al orașului Oahu, precum și în întreaga lume. „Personalitatea lui Tamayo era contagioasă și, pe cât de mult îl iubeau oamenii, el îi iubea pe ei și mai mult.”

Perry a jucat rolul unui pirat în „Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi”, al patrulea film din franciză. În filmul din 2011, care îl urmărește pe Johnny Depp în rolul piratului excentric căpitanul Jack Sparrow, mai joacă Penelope Cruz și Geoffrey Rush.

Mai multe