Victoria Beckham are același meniu de 25 de ani! Ce spune David Beckham despre dieta soției sale

1 februarie 2022 19:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Victoria Beckham, în vârstă de 47 de ani, are o siluetă filiformă și nu de puține ori a dezvăluit că nu este o fană a mâncării de tip fast food. Soțul său, David Beckham a făcut însă o dezvăluire surprinzătoare despre dieta celei care îi este alături. 

Fostul fotbalist a mărturisit că Victoria Beckham consumă aceleași preparate de aproximativ 25 de ani: pește la grătar și legume la abur. Deși David dorește să încerce și alte preparate culinare, a dezvăluit că susține decizia soției sale de a avea acest meniu și nu îi condamnă alegerile gastronomice. 

Fotbalistul David, în vârstă de 46 de ani, a dezvăluit că Victoria, în vârstă de 47 de ani, a încercat o singură dată alte alimente, în timp ce era însărcinată cu fiica Harper, acum în vârstă de 10 ani.

Victoria Beckham are o dietă strictă 

Discutând despre obiceiurile alimentare foarte specifice ale Victoria la podcastul River Cafe Table 4, David a explicat: „Devin destul de intrigat în legătură cu mâncarea și vinul, când mănânc ceva grozav, vreau ca toată lumea să încerce. Din păcate, sunt căsătorit cu cineva care a mâncat același lucru în ultimii 25 de ani. De când am cunoscut-o, mănâncă doar pește la grătar, legume la abur, foarte rar se abate de la meniul ăsta", a povestit David.

Sportivul a sărbătorit intrarea în Noul An Chinezesc printr-un meniu bogat în calorii: pește mandarin dulce și acru, prăjit și servit cu legume neaburite! David a distribuit imaginea pe contul său personal de Instagram.

Vorbind la același podcast River Cafés Table 4, Victoria a spus: „Pentru majoritatea restaurantelor sunt probabil cel mai rău coșmar al lor. Îmi plac legumele la abur,cu niște oțet. Îmi place ca lucrurile să fie gătite într-un mod foarte simplu. Nu-mi plac uleiurile sau unturile sau sosurile", a povestit Victoria. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Mai multe