Vloggeriță celebră, ucisă de un TIR în timp ce mergea cu trotineta electrică pe stradă!

21 iulie 2019 10:57   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Emily Hartridge și-a pierdut viața la doar 35 de ani, în timp ce mergea pe o trotinetă electrică. Tânăra vloggerița a fost lovită în plin de un TIR și a murit pe loc. Iubitul ei a dezvăluit că vedeta se îndrepta spre o clinică de fertilizare în momentul în care a avut loc tragedia.

Emily Hartridge a devenit prima persoană din Marea Britanie care a fost ucisă în timp ce mergea pe o trotinetă electrică, notează tabloidul The Sun. Scuterul de aproximativ 5000 de euro l-a primit de la iubitul ei, Jacob Hazell (26 de ani), care este absolut devastat de pierderea suferită. Unii dintre fanii vloggeriței au dat vina pe el pentru tragedie.

Iubitul ei a povestit totul despre ziua fatidică în care Emily a murit

„Am sunat-o în acea dimineață să văd ce a făcut la doctor. Nu mi-a răspuns nici la apel, nici pe WhatsApp. Ea nu făcea niciodată așa ceva. Când am sunat la clinică, mi-au spus că nu a venit deloc. M-am panicat. I-am sunat părinții, am sunat la spitale și la poliție, dar nimeni nu auzise de ea. M-am urcat pe bicicletă și m-am dus spre apartamentul ei. Pe drum, am văzut că era un accident și că străzile erau blocate. Am avut o presimțire. L-am întrebat pe polițistul care era acolo dacă este vorba despre o femeie numită Emily, care era pe o trotinetă electrică și dacă este un accident grav. Mi-a spus că trimite alți doi polițiști să vorbească cu mine. Când se îndreptau spre mine, mi s-a părut că timpul stătea pe loc. Într-un fel, parcă am știut. Mi-au zis: Nu avem vești bune. Mi-e teamă că a murit. (...) A fost un accident teribil, care a lăsat un gol în viața noastră. Emily era cea mai frumoasă persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Abia ne mutasem împreună și voiam să ne întemeiem o familie. Am inima frântă. Inițial i-am cumpărat o trotinetă normală, dar ea mi-a spus că își dorește una electrică, așa că i-am dăruit-o și pe aceasta. Unii m-au învinovățit pe mine pentru că i-am cumpărat scuterul, însă nu cred asta. Familia ei mi-a spus că nu sunt vinovat”, a povestit Jacob Hazzel. În Marea Britanie, trotinetele electrice sunt interzise pe drumurile și trotuarele publice. 

Mai multe