„A fost soția ta 33 de ani. Ce e asta, fratele meu?” Petre Roman, criticat dur după ce a absentat de la înmormântarea fostei soții

5 martie 2024 10:49   Vedete românești

Mioara Roman s-a stins din viață cu puțin timp înainte de a împlini vârsta de 84 de ani, pe data de 23 februarie. Cei dragi au venit să îi aducă un ultim omagiu și să o conducă pe ultimul drum, cu toate că marele absent de la înmormântare a fost Petre Roman, pe care Mitică Dragomir l-a mustrat pentru gestul său. 

Mioara și Petre Roman au fost căsătoriți vreme de mai bine de 30 de ani, apoi au decis să meargă pe drumuri separate. Fostul prim-ministru al României a venit la priveghiul fostei soții, unde a stat câteva minute. Vizibil afectat, acesta nu a revenit și următoarea zi, la înmormântare. 

Mitică Dragomir: „Ați crescut copiii împreună”

Pe Mitică Dragomir îl leagă o frumoasă prietenie de Petre Roman, pe care nu l-a oprit însă din a-l mustra pentru comportamentul avut după ce fosta soție s-a stins din viață.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal l-a certat public pe Petre Roman pentru faptul că a absentat de la înmormântarea fostei sale soții, femeia cu care și-a petrecut o mare parte din viață și alături de care le-a crescut pe cele două fete: Catinca și Oana. 

Mitică Dragomir a fost revoltat și pe gestul acestuia de a veni la priveghi doar cu un simplu buchet de flori, și intenționează să-i reproșeze toate aceste aspecte și atunci când se vor întâlni față în față. 

„Sunt revoltat pentru că am cunoscut-o și pe ea, și pe Petre. Copiii mei au fost prieteni cu copiii lui. Și mai sunt supărat pe Petre, când mă întâlnesc cu el îi spun: Cum, te duci cu un buchet de flori și nu te duci la înmormântare? Fă-i o coroană cât casa de mare, că nu sărăcești. A fost soția ta 33 de ani, frate! Ați crescut copii împreună! Te duci tu cu un buchet de flori? Ce e asta, fratele meu? Sunt foarte supărat pe el și când mă întâlnesc cu el îi spun”, a declarat Mitică Dragomir, conform Fanatik.

Mai multe