A murit tatăl Oanei Sîrbu! Solista a rămas orfană de ambii părinți

27 decembrie 2021 11:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Sîrbu trăiește o dramă de nedescris: tatăl vedetei a murit. Anunțul cu privire la moartea celebrului său părinte a fost făcut chiar pe rețeaua de socializare Facebook, unde fosta actriță din Liceenii a scris un mesaj lacrimogen, în care își exprima durerea. 

A murit tatăl Oanei Sârbu, fost actor și un celebru muzician Romulus Sîrbu. Actrița a povestit pentru prietenii virtuali, cu durere în suflet, că părintele ei, singurul care a mai rămas în viață, a murit.  Oana Sîrbu nu a oferit detalii despre data exactă a morții, ori circumstanțele în care Romulus Sîrbu a murit. 

,,Te iubesc, poezie de om, sensibilitate și rafinament, spectacol de emoții li trăiri! Toată lumea te iubește. Dacă aveai încă un pic de răbdare, Al decorase brăduțul într-un fel în care ți-ar fi plăcut tare", a postat actrița pe pagina ei Facebook.

A murit tatăl Oanei Sîrbu, un celebru actor și muzician!

Oana Sîrbu trăiește o dramă! Într-un an, actrița și-a pierdut ambii părinți. Mama artistei a încetat din viață la jumătatea anului 2020, iar acum, chiar în prag de sărbători, Oana Sîrbu și-a pierdut și tatăl.

Ultimii ani au fost de coșmar pentru Oana Sîrbu, care și-a pierdut mama, tatăl, dar și o mătușă apropiată. Mai mult, vedeta s-a infectat cu COVID-19 chiar de Paște, în 2021. Mama Oanei Sîrbu a murit după o lungă suferință cu o boală necruțătoare, iar la scurt timp, mătușa ei, cu care a avut o relație excepțională, a încetat și ea din viață.

În tot acest timp, tatăl actriței, Romulus Sîrbu, se confrunta cu probleme de sănătate, probleme pe care le-a dus pe picioare pînă în 2021, în prag de sărbători.

„Tata are 86 de ani, este bine acum, am rămas doar cu el. Anul trecut a măturat un val de oameni dragi din familia mea. Un val de oameni trecuți de prima tinerețe. Am fost foarte legată de părinții mei, chiar dacă ei nu m-au lăsat să cânt. Am un frate mai mare cu 10 ani decât mine”, s-a confesat Oana, la Prima TV, în urmă cu câteva luni, la Pro TV.

Mai multe