Adriana Irimescu, despre relația în care a rămas cu cei doi copii după divorțul de Adrian Titieni

23 iulie 2024 7:32   Vedete românești

Adriana Irimescu (48 de ani) și Adrian Titieni (61 de ani) au trăit o poveste de dragoste mai bine de 20 de ani. Ulterior, în 2017, cei doi au decis să pună capăt căsniciei, iar viața lor s-a schimbat radical.

Adriana Irimescu, despre divorțul de Adrian Titieni

Timp de 23 de ani, Adriana Irimescu și Adrian Titieni au format o familie, având 2 copii. Chiar și după divorț, actrița a făcut multe sacrificii de dragul fiicei și fiului ei, pe care i-a considerat mereu cele mai importante persoane. Fosta parteneră a lui Adrian Titieni a făcut dezvăluiri inedite despre perioada în care s-a despărțit de soț, dar și despre relația în care a rămas cu cei doi copii.

După ce a divorțat, Adriana Irimescu a decis să meargă la psiholog și la preot, lucru care a ajutat-o extrem de mult în procesul ei de vindecare. Cât despre Marc și Ariadna, actrița spune că au rămas la fostul ei soț și a mărturisit și motivul pentru care s-a întâmplat asta.

„Am divorțat în 2017, în august, fiica mea avea 18 ani şi nu a trebuit să aleagă nimic. Fiul meu avea 17 ani şi a ales să rămână în casa în care a copilărit. Deşi am divorțat în 2017, am plecat din casa familiei după examenul de bacalaureat al lui Babu (în 2018), când am considerat că misia mea de mamă-cloşcă s-a încheiat”, a mărturisit Adriana Irimescu pentru Viva.  

„Am doi copii incredibil de mișto”

După divorț, legătura Adrianei Irimescu cu cei doi copii ai săi a rămas destul de strânsă. Marc și Ariadna au devenit adulți, iar mama lor consideră că are mereu subiecte de discuție cu ei.

”Am doi copii incredibil de mişto. Doi adulţi. N-aş schimba nimic la ei şi la relaţiile noastre. Asta mi-a ieşit, nu au existat ramificaţii, bifurcaţii. Am fost şi sunt o mamă adaptată nevoilor lor. Suntem parteneri de discuţii şi de drum”, a mai spus fosta soție a lui Adrian Titieni, potrivit aceleiași surse.

Mai multe