Alessandra Stoicescu și Cate Blanchett, discuție memorabilă! Incredibil ce gest a făcut actrița pentru ea: „Să ai o seară magică”

30 august 2024 15:02   Vedete românești

Alessandra Stoicescu a avut parte de o întâlnire memorabilă! Îndrăgita prezentatoare a știrilor Observator a avut șansa de a sta de vorbă cu magistrala actriță Cate Blachett. Momentul unic a avut loc într-un cadru de basm la Festivalul Internațional de Film de la Veneția.

Alessandra Stoicescu, întâlnire memorabilă alături de Cate Blanchett!

Alessandra Stoicescu participă în aceste zile la Festivalul de Film de la Veneția care are loc între 28 august și 7 septembrie. Jurnalista a venit însoțită de soțul său, Sergiu, iar pentru aceștia urmează câteva zile de basm, iar surprizele au început deja să își facă loc în viețile lor.

Încă din a doua zi de festival, Alessandra a avut marea șansa de a păși pe covorul roșu, înconjurată de staruri internaționale precum Angelina Jolie, Monica Belluci, George Clooney sau Brad Pitt. De aproape însă a avut avut ocazia de a o întâlni pe superba Cate Blanchett, alături de care a purtat o conversație extrem de plăcută. Cele două au fost atât de prinse de discuție, încât Cate a luat-o de mână pe prezentatoarea Antenei 1 și a mers câțiva pași alături de ea pentru a continua. Întâlnirea memorabilă a fost relatată de jurnalistă pe rețelele de socializare unde a postat câteva imagini superbe alături de actriță.

„Cred că totul se întâmplă cu un rost și magia unei întâlniri unice nu poate fi explicată imediat, ci doar primită cu smerenie. Cate Blanchett e o actrița divină, hipnotizantă, inteligentă, ironică, o femeie superbă. Am întâlnit-o ieri pe terasa de la Palazzo del Cinema și, când eu simțeam că nu e timp și nu sunt cuvinte suficiente să-i povestesc cât de mult o admir, m-a luat simplu și cald de mână și m-a dus cu ea câțiva pași să continuăm să vorbim.

A încheiat simplu, regal: Să ai o seară magică! Mulțumesc, Cate Blanchett, pentru magie și pentru mesajul real de women empowerment primit la momentul cel mai potrivit. Aici, la Veneția, ziua a fost plină de întâlniri și planuri alături de femei puternice, planuri despre cum ne putem folosi forța noastră pentru a schimba lumea și a da forță, încredere și șanse egale tuturor femeilor”, a scris Alessandra Stoicescu pe rețelele de socializare.

Alessandra Stoicescu, mândră în creații românești

Alessandra a decis să opeteze până acum în cele două seri de gală pentru două ținute realizate de designer-ul Maria Lucia Hohan. În prima seara a purtat o rochie roșie ca focul, de tip corset și cu umerii goi, care i-a scos în evidență talia armonioasă, în timp ce, în a doua seară a optat pentru o rochie albastru marin, cu bretele și crăpătură pe picior. Cele două rochii se ridică la prețul de 1.300 de euro, respectiv 1.800 de euro, însă cu siguranță au meritat fiecare ban pentru că jurnalista a avut o prezență de poveste pe covorul roșu. Știrita le-a accesorizat cu bijuterii fine și pantofi creați de brand-uri internaționale, însă s-a mândrit din plin cu rochiile marcă românească.

Energia acestui loc, grandoarea acestui eveniment fabulos, actorii extraordinari, eleganța, istoria, arta, cinematografia, mă duc într-o poveste de film din care am selectat câteva imagini”, a mai spus jurnalista pe rețelele de socializare.

Mai multe