Alex Bodi, distracție cu șampanie și artificii în cluburile de fițe de pe litoral! În drum spre București, afaceristul a fost oprit de polițiști și testat pentru droguri

9 august 2021 11:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Relaxarea continuă pentru Alex Bodi și pe litoralul românesc. După Franța și Grecia, afaceristul a poposit în week-end în cluburile de fițe din Mamaia. În compania mai multor amici, Bodi a „spart” banii pe băuturi scumpe și artificii.

Ultimul week-end și l-a petrecut pe malul Mării Negre, în stațiunea Mamaia Nord. Dacă ziua a stat mai mult pe plajă, unde a făcut și fotografii cu admiratorii, sâmbătă seară Alex Bodi s-a distrat alături de prieteni în cluburile de fițe, așa cum ne-a obișnuit. A curs șampanie, și nu numai, au bubuit focuri de artificii, totul achitat din buzunarele afaceristului. 

La finalul week-end-ului de fierbinte și la propriu și la figurat, timp în care a fost cazat la hotelul Mamaia White Tower, Alex Bodi a pornit spre Capitală, duminică seară. Însă, pe Autostrada Soarelui, mai exact la km 153, a fost tras pe dreapta de către un filtru de poliție, fapt făcut public pe rețelele de socializare. 

Oamenii legi l-au oprit pe afacerist pentru un control de rutină, însă l-au testat și împotriva drogurilor. Tot el a dezvăluit și rezultatul testării cu aparatul DrugTest: negativ, ceea ce înseamnă că nu a consumat substanțe interzise. Alex Bodi a fost lăsat să plece și să-și continuie drumul spre București. 

Citește și: 

Alex Bodi a ieşit din puşcărie. Cine l-a așteptat pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi, trimis în judecată pentru proxenetism

Mai multe