Alexia Eram a împlinit 24 de ani! Ce a putut să îi transmită iubitul ei, Mario Fresh. Nimeni nu se aștepta: „De ceva timp...”

31 august 2024 13:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alexia Eram este sărbătorita zilei! Fiica Andreei Esca împlinește astăzi, 31 august, 24 de ani, iar tânăra se distrează la maximum alături de cei dragi. Influencerița a primit zeci de mesaje cu urări care mai de care mai frumoase, însă cel mai special a fost de departe cel venit din partea iubitului său, Mario Fresh.

Alexia Eram a împlinit 24 de ani! 

După ce zilele trecute și-a sărbătorit mama, Alexia se bucură astăzi de ziua sa de naștere. Și nu oricum, ci înconjurată de toți oamenii dragi. Influencerița a decis să plece la mare, dar s-a întristat din cauza faptului că vreme este extrem de capricioasă pe litora. Totuși, nu a lăsat acest lucru să îi strice complet bucurie, iar seara trecută a paricipat la un super festival de muzică. Alexia s-a distrat din plin alături de fratele ei Aris și prietenii dragi. Bineînțeles, de lângă ea nu a lipsit nici iubitul său Mario Fresh, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste încă din adolesecență, mai exact, de 8 ani. Deși de-a lungul timpului, cei doi au mărturisit că au avut și ei momente dificile în cuplu, și chiar s-au și despărțit, iubirea i-a adus înapoi unul în brațele celuilalt și se pare că traversează o frumoasă perioadă în viața lor. Mario nu a ratat ocazia și și-a exprimat public iubirea și aprecierea față de Alexia într-o postare pe Instagram. Acesta a postat mai multe poze însoțite de un mesaj extrem de emoționant.

Hei! Vreau să vă spun că azi este ziua Alexiei. De ceva timp, un om principal în viața mea. O bază pe care mă bazez. Un model după care mă ghidez... Și... Un copil cu care mă distrez. Mulțumesc că ești! Ești tare!”, i-a transmis Mario pe rețelele de socializare.

Totodată, și fratele ei Aris și-a pregătit o surpriză dulce, iar în timp ce se afla pe plajă, tânăra a primit un buchet frumos de flori și un bol plin de îngheață, acompaniate desigur, de câteva băuturi fine. 

La mulți ani, Alexia! Îți reamintim că ești iubită!”, i-a spus Aris pe rețelele de socializare Alexiei.

Mai multe