Alexia Eram, mai îndrăzneață ca niciodată! Fiica Andreei Esca s-a pozat în ipostaze provocatoare: „O fată frumoasă, sexy dar și inteligentă!”

Ultima actualizare:

Alexia Eram, una dintre cele mai cunoscute și mai urmărite creatoare de conținut, a renunțat la prejudecăți și s-a pozat în ipostaze provocatoare. Fiica celebrei prezentatoare a Știrilor Pro TV a postat imaginile pe Instagram și le-a lăsat la aprecierea fanilor. 

Alexia Eram / foto: Instagram
Alexia Eram / foto: Instagram

De-a lungul anilor, Alexi Eram a decis să își croiască o meserie din social media, și nu numai. Iubita lui Mario Fresh are o mare comunitate de urmăritori pe Instagram, cărora mereu le oferă conținut de calitate. De data aceasta, i-a încântat cu fotografii îndrăznețe. 

„Felicitări părinților pentru educație!”

Tânăra în vârstă de 23 de ani a fost protagonista unor fotografii sexy, dar decente. S-a fotografiat purtând o pereche de blugi, un sutien asortat cu o cămașă albă. A postat fotografiile pe Internet și le-a lăsat la aprecierea fanilor săi. 

„În poza 2 ești mama ta tânără! Exact zâmbetul ei”;

„O fată frumoasă, sexy dar și inteligentă! Felicitări părinților pentru educație!”;

„Ador!” - au fost doar o parte din comentariile fanilor, la fotografiile postate de fiica Andreei Esca, pe Instagram. 

Cum se menține în formă Alexia Eram 

Apreciată pentru frumusețe și siluetă, Alexia Eram a dezvăluit principiile de la care nu se abate niciodată atunci când vine vorba de mâncare și de numărul kilogramelor sale. Tânăra a mărturisit într-un interviu mai vechi faptul că sportul practicat des îi permite să își satisfacă anumite pofte culinare pe care le are. 

„Nu mănânc doar o dată pe zi. Mănânc chiar de trei ori pe zi și două gustări. Am perioade când mănânc mai mult, perioade când mănânc mai puțin. În general mănânc destul de echilibrat. În weekend, spre exemplu, mănânc cam ce vreau. Acum nu pot să zic că am slăbit sau ceva, pur și simplu m-am menținut. Aș vrea, poate, să mai slăbesc așa un kilogram. Dar fac foarte mult sport. De fapt, asta este chestia, că îmi permit să mănânc așa mai mult cam două zile pe săptămână, pentru că încerc să merg în fiecare zi la sport”, a declarat Alexia Eram pentru Ego.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
carmen tanase al pacino jpg
film pixabay jpg
Babasha jpg
image png
06903a7ba1954c834dce0955c8d007a4 jpg
banner tavi clonda png
Banner Ramona de la Clejani
Michael Jackson 01 foto GettyImages 88688373 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net