Andreea Esca, dezvăluiri uimitoare despre relația cu Alexia Eram și Aris: „Nu trebuie să îi spui copilului în fiecare zi te iubesc”

Andreea Esca a făcut dezvăluiri uimitoare despre relațiile pe care o are cu Alexia și Aris, copiii ei. Vedeta de televiziune a mărturisit că nu prea și-a răsfățat copiii, iar asta sa văzut clar din modul în care cei doi s-au purtat la America Express, fiind lăudați de public pentru educația lor. Iată însă ce a declarat prezentatoarea.

Andreea Esca, dezvăluiri uimitoare despre relația cu Alexia și Aris
Andreea Esca, dezvăluiri uimitoare despre relația cu Alexia și Aris

Andreea Esca, dezvăluiri uimitoare despre relația cu Alexia și Aris

Andreea Esca este de părere că cei mici nu trebuie răsfățați. În plus, consideră că iubirea se demonstrează și nu se spune des pentru că altfel își pierde valoarea,

Cred că nu trebuie să îi spui copilului în fiecare zi te iubesc. Asta mie îmi sună ca într-un film american. Mi se pare că se uzează atât de tare încât nu mai are nicio valoare adevărată. Am păstrat chestia asta din adolescența mea, atunci când îi spuneai cuiva că îl iubești, chiar îl iubeai. Treceai prin niște etape până ajungeai acolo. Cred că e important să-i faci să simtă că îi iubești, nu neapărat să le spui tot timpul. Sigur, trebuie să le spui, dar nu tot timpul. Cred că e important să îi asculți, să vorbești cu ei, să le pui niște limite. Cred că trebuie să fii prieten, să comunici cu copilul, dar să nu confunzi totuși relația și să crezi că sunteți mai mult prieteni decât părinte-copil. Niște reguli, niște limite de care trebuie să ții cont. E important și pentru copil.”, a spus Andreea Esca, potrivit Kfetele.ro.

Cum se înțelegea Alexia cu Aris când erau mici

Alexia Eram a povestit la un moment dat despre relația pe care o are cu fratele ei. Aceasta a spus că a fost foarte entuziasmată atunci când pe lume a venit fratele său, mai mic cu trei ani.

Nu îmi amintesc cum a fost când s-a născut fratele meu, pentru că aveam trei ani și eram prea mică, dar din ce mi s-a spus, am fost foarte fericită. Am și prima poză, cred că invitația de la botezul lui Aris este cu mine când îl țineam în brațe. 

Deci, eu când eram mică, eram fix ca acum, adică sunt foarte, foarte, foarte lipicioasă și efectiv în toate pozele cu Aris eram lipită de el. Am fost foarte fericită, dar eu de la 8 luni până la 3 ani am locuit alături de bunica mea, nu am locuit acasă. După ce s-a născut Aris, bunica s-a mutat la noi acasă și am stat toți. Bunica stătea mai mult la noi, pentru că părinții aveau treabă toată ziua. Ea avea grijă de noi, ne ducea la activități, ne făcea mâncare. Eu l-am chinuit pe fratele meu, dar asta era relația”, a povestit Alexia în podcastul Giuliei Anghelescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net