În ce garsonieră modestă, de cartier, a locuit Andreea Esca în tinerețe: „Aveam un pat și 2 noptiere”

Ultima actualizare:

Andreea Esca (51 de ani) nu a stat numai prin vile de lux la viața ei. Vedeta Pro Tv a locuit într-o garsonieră modestă dintr-un bloc de cartier, la începuturile sale în televiziune. 

Azi stă într-un palat printre milionarii de la Snagov, însă în tinerețe Andreea Esca nu s-a sfiit să se mute, pentru a locui singură, într-o garsonieră modestă, situată într-un bloc cu 10 etaje din București. 

Andreea Esca a trecut pe lângă garsoniera din tinerețe! „Super emoții! M-am întors să fac poze!”

Aflată, recent, în drum spre întâlnirea cu foștii ei colegi de la începutul carierei, Andreea Esca a dat cu ochii de vechea garsonieră, în care a locuit prima dată singură, atunci când de abia își începuse plină de speranță cariera în televiziune. 

Vedeta Pro Tv a pozat imediat blocul de cartier, în care se află și astăzi garsoniera modestă a bunicii ei, și a postat-o, plină de emoții, pe pagina ei de socializare. 

 „În drum spre întâlnirea cu foștii colegi de la începutul carierei, am trecut prin fața garsonierei în care am locuit pentru prima dată singură. Super emoții! M-am întors să fac poze!”, a povestit Andreea Esca, emoționată pe Instagram. 

„Aveam un pat și două noptiere”

Aceasta și-a amintit cu lux de amănunte cum arăta garsoniera modestă, în care a locuit inițial bunica ei, care însă i-a cedat locul pentru ca vedeta tv să poată să locuiască singură.

 „Aveam un pat și două noptiere. Hainele le țineam într-un fel de dulap, pe hol, și bucătăria cum o lăsase Mamaie, care se mutase la noi ca să stau eu singură aici.

N-am locuit foarte mult, dar a fost amuzant. Mi-am luat apoi un apartament cu două camere în cartierul copilăriei mele, Vatra Luminoasă”, a mai precizat vedeta Pro tv. 

Familia Esca-Eram locuiește acum într-o vilă pe malul lacului Snagov 

În prezent, familia Andreea Esca-Alexandre Eram locuiește într-o vilă impozantă în raiul milionarilor de la Snagov

Vedeta Pro TV deține aici o vilă cochetă, cu un etaj. Casa are deschidere către lac şi este construită cu mult gust. Vila de lux are în dotare, ca toate proprietăţile de pe malul lacului Snagov, și un ponton cu garaj pentru ambarcaţiuni.

De altfel, știrista de la PRO TV iese des vara cu barca pe lacul Snagov, mai ales alături de fiul ei, Aris. 

La Snagov, Esca are vecini milionari care dețin vile pe malul lacului, precum: Ion Țiriac, Anamaria Prodan, Ioana Băsescu sau Cosmin Olăroiu.

Andreea Esca (51 de ani) și soțul ei, Alexandra Eram (53 de ani), mai dețin și un complex turistic în satul Porumbacu de Sus, din județul Sibiu.

Complexul cuprinde un domeniu cu mai multe căsuțe din lemn, și este situat într-un cadru natural de vis, pe malul râului Porumbacu. O căsuță are 40 metri pătrați și este compusă din două dormitoare, baie, chicinetă, având o minunată vedere spre munte. 

„Tata se plimba și a văzut un domn care dezasambla o casă de lemn foarte drăguță, veche. L-a întrebat ce face cu lemnele, iar domnul i-a zis că se pregătește pentru iarnă, să arunce lemnele în foc. 

Atunci tata i-a zis că îi cumpără casa. Și așa a făcut. A cumpărat 5 case de lemn, un teren, și a pus casele pe acel teren, ca să păstreze tradiția și cultura”, a povestit Aris Eram, în podcastul Giuliei Anghelescu. 

La Porumbacu, Andreea Esca are 8 proprietăți: Casa Berbec, casa Floarea Vieții, casa Moara, casa Prieteniei, casa Soare, casa 331 (proprietate situată în mijlocul satului, care datează din secolul al XIX-lea, restaurată integral în anul 2019), La Victorel (casă tradițional românească datând din anul 1909) și La Moșu, șură restaurată integral în anul 2010 de către meșterii Fundației Mihai Eminescu Trust, susținută de Prințul Charles al Marii Britanii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
banner ioana nastase png
lavinia parva jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net