Halep își vinde vila cu piscină de la Snagov! Suma fabuloasă pe care o cere pentru construcția care are o curte de 10.000 mp

Ultima actualizare:

Simona Halep își surprinde fanii cu o decizie la care nu se aștepta nimeni! Se pare că tenismena s-a hotărât să își vândă vila din Snagov, pentru o sumă uriașă! Proprietate are 9 camere, dintre care una a fost amenajată pentru a găzdui trofeele sportivei, cât și o piscină. Nu se poate spune cu exactitate dacă această decizie vine în urma unor probleme financiare cauzate de suspendarea primită, sau dacă Simona Halep dorește doar să scape de tot ce îi amintește de fostul soț, Toni Iuruc!

Halep își vinde vila de la Snagov / foto: Instagram
Halep își vinde vila de la Snagov / foto: Instagram

Fanii Simonei Halep au aflat cu surprindere despre cea mai nouă hotărâre luată de către sportivă! Potrivit celor de la prosport.ro, se pare că tenismena s-a hotărât să își vândă vila din Snagov! Proprietate are 9 camere, dintre care una a fost amenajată pentru a găzdui trofeele sportivei, cât și o piscină.

Nu se poate spune cu exactitate dacă această decizie vine în urma unor probleme financiare cauzate de suspendarea primită, sau dacă Simona Halep dorește doar să scape de tot ce îi amintește de fostul soț, Toni Iuruc!

Simona Hale vinde vila de la Snagov

Cu toate acestea, dacă vi se pare tentantă ideea de a locui în fosta vilă a Simonei Halep, care a ajuns până pe locul 1 mondial în tenisul feminin, trebuie să știți că sportiva cere o sumă uriașă pentru proprietate! Mai precis, Simona Halep vrea nu mai puțin de 4.4 milioane de euro pentru vila de la Snagov, asta în ciuda faptului că, nu cu mult timp în urmă, această vilă era evaluată la numai un milion de euro!

Această proprietate are 9 camere, iar terenul din jurul case are o suprafață uriașă, de 10.000 de metri pătrați. Una dintre cele 9 camere a fost amenajată special, pentru a putea expune trofeele câștigate de către tenismenă. În acest moment, Simona Halep are o suspendare de 4 ani din tenis, iar dorința ei de a vinde vila la un preț atât de ridicat poate avea legătură cu absența ei de la turneele internaționale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net