„Ceaușescu trăiește!” Viktor Orban a stârnit un val de glume pe internet

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a stârnit un val uriaș de glume pe Internet, în urma unei vizite oficiale în Kazahstan. Acesta s-a îmbrăcat în haine tradiționale kazace, iar la sosirea în țară ar fi spus că „întotdeauna e bine să te întorci acasă”, făcând referire la originile maghiarilor.

Premierul Ungariei în haine tradiționale / foto: Facebook
Premierul Ungariei în haine tradiționale / foto: Facebook

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a devenit subiectul principal al unui val uriaș de glume pe Internet, după apariția sa din timpul unei vizite oficiale în Kazahstan, în cadrul căreia s-a întâlnit cu președintele acestei țări, Kassîm-Jomart Tokaev. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, se pare că acesta a purtat haine tradiționale kazace, iar la sosirea sa în această țară ar făcut o declarație referitoare la originea maghiarilor, spunând că „întotdeauna e bine să te întorci acasă”.

Viktor Orban a făcut publice imaginile cu el în hainele tradiționale kazace într-o postare pe rețelele de socializare, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Alături de poză, Viktor Orban a postat și comentariul „Vine iarna”. Ei bine, când vine vorba despre internauți, aceștia l-au comparat pe premierul maghiar cu Nicolae Ceaușescu. „Ceauşescu trăieşte!”, a scris un internaut maghiar. „Iarnă comunistă în Ungaria? Din nou?”, a comentat un român.

Val de ironii la adresa lui Viktor Orban

În timpul prezenței sale la Astana, Viktor Orban a vorbit despre importanța aprovizionării energetice a Ungariei. Premierul a spus că este important ca țara sa să poată importa țiței atât din Rusia, cât și din Kazahstan. Peter Szijjarto, care se află alături de Orban în vizita oficială, s-a declarat recunoscător pentru faptul că Mol, o companie maghiară, participă la extragerea gazelor din Kazahstan.

De asemenea, președintele Franței, Emmanuel Macron, face un turneu în Asia Centrală, iar în cursul zilei de miercuri a ajuns în Kazahstan. El a anunțat că cele două țări deja se pregătesc pentru a semna diverse acorduri comerciale extrem de importante. De asemenea, Macron a mai felicitat președintele kazah pentru faptul că țara sa nu s-a aliniat Rusiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
semafor camile kumtag china captura video jpg
alfred blaschke parasutism 106 ani guinness world records jpg
primar voineasa olt jpg
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
bucuresti pexels jpg
Ema Prisca si matei paun intalnire de taina 6 1024x683 jpg
test bete de chibrit jpg
bani lapusculita pensie privata transfer pilonul ii jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net