Marijuana, în scandal cu Puya și Sișu! Îi acuză că i-ar fi furat banii! „La Familia” o face praf: „Ai fost Milli Vanilli al nostru! N-ai nicio piesă a ta!”

Ultima actualizare:

Din scandal în scandal! După ce i-a acuzat pe organizatorii de la Oktoberfest că nu au plătit-o, acum Dana Marijuana a pus tunurile pe foștii colegi din trupa „La Familia”. Dana îi acuză pe Sișu și Puya că i-ar fi luat și banii ei din concerte. Puya și Sișu au reacționat vehement la acuzele fostei lor colege!

Dana Marijuana a reprezentat un nume cunoscut, în urmă cu două decenii, atunci când lansa hituri pe bandă rulantă alături de trupa rap „La Familia”. Dana Coteanu, pe numele de scenă Marijuana, a fost prima artistă de muzică rap de la noi din țară.

La 14 ani, a colaborat cu trupa „BUG Mafia”, iar patru ani mai târziu apărea în concerte alături Puya și Sișu, din „La familia”.

Acum faima ei a apus, iar Marijuana a început să-și ia la țintă fostii colegi. Invitată în podcastul lui Mihai Ghiță, Marijuana a declanșat un atac furibund la adresa foștior colegi din „La familia”, Puya și Sișu Tudor. I-a acuzat că nu i-au dat banii ce i se cuveneau din concerte și că i-au băgat în propriile buzunare, cu „tupeu de borfaș”, vorba cântecului.

Marijuana: „Puya mi-a zis: «Auzi, tu fără noi ești un nimeni și un nimic și n-o să faci nimic niciodată!»”

La Familia, de aia m-am despărțit de ei…tot turneul meu, eu lucram la ai mei, aveam un bănuț de buzunar. De fiecare dată le ceream alor mei: «Mama, dă-mi și mie bani de drum până la Timișoara, dă-mi și mie bani de drum până la Arad…dar tu pentru ce cânți acolo?» Mai ales tata! (n.r. îmi zicea)

Asta pentru că băieții din «La Familia> îmi ziceau că, dacă vrei să vii cu noi, vii..iar eu credeam că ei nu iau niciun ban pentru mine, că eu merg alături de ei, Marijuana cu ei, mă ajută și pe mine pe lângă ei și că trebuie să mă duc, să spun la lume mesajul și să fim cu toții. Bun.

După un anumit timp, vine un domn la mine: «Dana, tu știi că La Familia iau bani separat pentru tine?» Eu bănuiam ceva, dar mă bucur că ați venit să-mi spuneți exact.

Eram într-o emisiune, în pauză, și m-am dus la Puya și i-am zis: «Dragoș, nu vreau 250 de dolari, 300, cât luase el pentru mine, vreau 50 de dolari, să am și eu bani de buzunar, să nu mă mai cert cu părinții acasă». Oricum banii pe care-i luam de buzunar, cheltuiam tot cu ei. Dacă luam o ciocolată, o împărțeam în trei, nu puteam să mănânc singură.

S-a dus la Sișu, au vorbit ei doi, vine Puya: «Auzi, tu fără noi ești un nimeni și un nimic și n-o să faci nimic niciodată» Pentru mine a fost ca o săgeată în suflet. Eu credeam în prietenia noastră, credeam în tot.

Nu-mi venea să cred că eu nu le ceream toți banii, măcar banii de buzunar și nu au fost în stare să-mi dea măcar pe ăia. Am zis: «bine, băieți, duceți-vă pe drumul vostru» Foarte bun de altfel a fost, și eu mă duc pe drumul meu”, a spus Dana Marijuana, în podcastul lui Mihai Ghiță.

Băieții de la trupa „La familia” nu au ezitat să-i dea o replică cât se poate de dură Marijuanei.

Marijuana, să moară familia mea, ne acuzi de ani întregi că ți-am furat banii! Ai scris cărți, ai mers la emisiuni, ai fost la podcasturi, ai zis încontinuu că ți-am furat banii. Ce bani ți-am furat? Când să mergem la Nostalgia am discutat chestia asta și tu ai fost de acord că e ok. Am crezut atunci că ne-am înțeles.

Ce să înțeleg, că ne-ai păcălit, că ne-ai mințit, că de fapt nu era ok?”, a spus, indignat, Puya.

Sișu Tudor: „Dana nu știa sa scrie absolut nici o piesă!”

Sișu a acuzat-o, la rândul lui, pe Marijuana că nu știe să facă piese rap.

Oamenii acum pot să interpreteze că poate am păcălit-o noi sa cânte la Nostalgia să ne ridice. O cunoaștem pe Dana Marijuana din 1996, ea se afla în anturajul trupei BUG Mafia. Formam împreună un grup de oameni care veneam la ea acasă, ea locuia în cartierul Sălăjan, undeva la Ilioara și mergeam pe la ea.

Ne întâlneam, ascultam muzica, mai fumam, beam, mergeam la petreceri etc. În perioada asta, am lucrat albumul «Băieți de cartier» acolo și, după ce l-am terminat, BUG Mafia au hotărât împreună cu noi să mergem în niște show- uri să cântam în deschidere. La unul din aceste concerte, din Zebra Bacău, între Alin, Uzzi și Dana Coteanu, au fost niște înțepături, Dana a fost foarte supărată.

Puya a venit atunci la mine și mi-a spus: «băi, hai să facem ceva cu fata asta să se simtă și ea integrată în grup.» Tot Dragoș a scris o strofă la piesa «Tupeu de borfaș» din perspectiva ei, cu versurile lui. Când am ajuns în studio el a cântat linia, flow-ul acelei piese, și ea a cântat peste. După care am scos vocea lui Dragoș și am lăsat strofa ei.

Am mai făcut o a doua piesă cu Ganja și cu Cătălina Toma, care la fel erau scrise de Dragoș și am lansat albumul. Albumul a avut succes și Dorian Enache ne-a propus să facem clip la «Tupeu de borfaș» și, bineînțeles, că Dana Marijuana era pe piesă și nu puteam s-o scoatem, era prietena noastră, așa că am făcut clipul.

Clipul a avut un succes fulminant, exploziv, a devenit cunoscută la nivel național și casa de discuri ne-a cerut următoarele piese ale Danei, care Dana nu știa să scrie absolut nicio piesă!

Domnul Dragoș a sărit iar la interval cu piesa «Tre să spun» și cu piesa «Fii pe fază!». A fost pe principiul: pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești.

Casa de discuri ne-a spus că ea nu poate să facă concerte pentru că ea nu are un album și nu are ce să cânte.

I-am facut noi albumul, jumătate eu, jumătate Dragoș. N-am mai facut alt album că n-am mai vrut să mințim lumea. Am încercat să-i dam un start ca ea să devină un artist cunoscut. Dar, aveam și noi treaba noastră”, a explicat Sișu, în aceeași filmare.

Puya: „Maijuana, cum poți să crezi tu că eu te-am «ars» pe tine?”

Marijuana, eu am scris piesele alea cu toată dragostea, dar tu știi bine că ce spui tu pe piesă sunt cuvintele mele. Cum poți să crezi tu că eu te-am ars pe tine, că ți-am luat din bani?

Dacă oamenii care ne chemau la concert voiau să te cheme și pe tine, puteau s-o facă. De ce nu au făcut-o nu e treaba mea! Ei puteau după ce ne-au chemat pe noi să te cheme și pe tine! De ce nu te-au chemat? De ce nu te cheamă nici în ziua de azi cineva?”, i-a bătut Puya obrazul Marijuanei.

Au invitat-o la concert cu „La Familia” ca să se împace

Ce rost a avut să faci chestia asta publică? Nu puteai să mă suni pe mine, puteai să mă înjuri, să spui că ai o nelămurire. Noi ți-am făcut un bine, ți-am oferit o rampă de lansare! Tu nu ți-ai scris niciun vers, ai fost Milli Vanilli al nostru! Noi ne-am sacrificat timpul nostru, ți-am dat piesele noastre!

Să vii tu acum, după 20 de ani, să spui că noi te-am păcălit pe tine?! Nouă ne-a fost milă de tine și te-am ajutat! Noi nu ne-am dat seama că ție doar îți place să fii văzută ca prima femeie rapper din România. Nu ne-am dat seama că tu nu știi să faci asta! Îți doresc minte în cap!

Noi pe 19 avem lansare, te invităm cânți cu noi piesa «Tupeu de borfaș» și uităm și de data aceasta că esti sora noastră și nu avem niciun resentiment!”, au mai spus băieții din La Familia, încercând să închidă, elegant, scandalul cu fosta lor colegă de scenă, Dana Coteanu, alias Marijuana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net