S-a umplut de bani! Câte case are Puya? „Mie îmi place să lucrez eu, să pun mâna și să fac”

Puya, băiatul de cartier din Sălăjan, a făcut avere în ultimii ani. A scos bani frumoși din emsiuni TV de succes și din concerte. Acum, Puya s-a ajuns! Rapper-ul se fălește cu mai multe case. A făcut recensământul și a constatat că stă bine la capitolul propritetăți, atât în oraș, cât și la țară, unde îi place să relaxeze.

Puya s-a îmbogățit după „America Express!”

Au mai rămas doar piesele din băiatul de cartier, Dragoș Gărdescu, alias Puya, care locuia într-un bloc modest din cartierul Sălăjan. Puya a reușit să o ia de la 0 și, practic, să se reinveneze, după ce trupa „La Familia” devenise istorie la ultima încarcerare a lui Tudor Sișu.

Puya a găsit, însă, puterea să renască și și-a intemeiat o familie alături de Melinda, iar acum rapperul din Sălăjan se poate lăuda că a strâns o avere din emisiuni tv și din concertele, cărora abia le mai face față.

„Mi-a cam dat cu construcții! Mi-am mai luat o casă de lemn de la Hunedoara ”

După participarea din sezonul trecut de la „America Express”, Puya și soția sa, Melinda, s-au îmbogățit! Așa se face că și-au construit ditamai vila, cu două etaje, pe Bulevardul 1 Decembrie din Bucureşti, tot în Sălăjan, cartier de care Puya este atașat pe viață.

Artistul, care este și tatăl a trei fete, a prins gustul construcțiilor și, cum îi place viața la țară, care îl deconectează total, a mai investit și într-o casă din chirpici la ţară, proiectul „Puymici”, așa cum îi place să-i spuă.

Mai nou, Puya și-a mai cumpărat și o casă tradițională din lemn din zona Hunedoara, pe care o va integra tot în „Puymici”. Artistul, care a devenit un fel de Dorian Popa, nu se dă însă în lături de la munca fizică și pune osul la construirea caselor de la țară.

Invitat la podcastul lui Mihai Morar, Puya a făcut recensământul proprietăților pe care le deține, până în prezent.

Mi-a cam dat cu construcții... Mi-am făcut casă la Cernica, în regim propriu, cum am putut, apoi am ndut-o. După aceea, mi-am făcut o casă mare pe pământ, în București, în Sălăjan, o vilă.

M-am dus apoi la țară și am făcut o casă de lut, că am început să mă pricep. M-am mai dus, recent, și la Hunedoara și mi-am mai luat o casă de lemn.

E o zonă acolo de case de semi-părăsite. E o casă din lemn de stejar foarte frumoasă, pe care vreau să o iau de acolo și să o mut, undeva mai aproape de București, dar vreau să păstrez lemnul ăla că nu mai gasești așa ceva.

„Eu pun mâna și lucrez, nu sunt ca Dorian industrial! Eu sunt cu tradiția”

Ar fi păcat să fie dărâmate caselele alea tradiționale. Eu îmi doresc să creez un loc în care, atunci când intri în casa aia, să simți tradiția, să vezi că s-a păstrat ceva, să ai un peisaj frumos. Vreau să păstrez autenticitatea aia, de la țară.

Ăsta e proiectul Puymici de lângă București, e undeva prin zona Fundulea. Dar, deja s-au cam scumpit casele pe lângă București, nu mai pot să mai cumpăr nimic. Am 2500 metri pătrați de teren, dar s-a scumpit, nu pot să mă mai apropii.

Mie îmi place să lucrez eu, pun mâna și să fac. Lucrez cu unchiul lui nevastă-mea. Mă duc mai fac câte ceva pe acolo, mă duc să mă și relaxez. Pe mine asta mă relaxează. Eu nu lucrez așa ca Dorian, industrial. Eu sunt mai cu tradiția.

Am recondiționat casa asta din Hunedoara, mai facem încă una mai mică. Putem dormi acolo, mergem în week-enduri, de Crăciun, pot să dau muzică tare acolo!”, a dezvăluit Puya, invitat în podcastul lui Mihai Morar.

Puya (44 de ani) este în prezent familist convins, s-a aşezat la casa lui, alături de Melinda, femeia care l-a cumințit pe băiețașul de cartier. Cei doi şi au împreună trei fete (Melissa, în vârstă de 14 ani, Iuliana, în vârstă de 11 ani, şi fetiţa cea mică, în vârstă de 6 ani). Puya, pe numele lui adevărat Dragoş Gărdescu, a revenit anul trecut în atenţia fanilor în reality-show-ul „America Express”, în care a făcut echipă chiar cu soţia sa, Melinda.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net